Primăria Valu lui Traian, anunț de participare pentru atribuirea contractelor de finanțare nerambursabilă pentru domeniul culte

Primăria Valu lui Traian. FOTO Adrian Boioglu

Comuna Valu lui Traian  invită  persoanele fizice și juridice  fără scop patrimonial, care îndeplinesc condițiile prevăzute de Legea nr.350/2005, să depună ofertă  în scopul  atribuirii  contractelor   de finanțare  nerambursabilă, pentru domeniul-culte.

  1. Procedura aplicată pentru atribuirea contractelor de finanțare nerambursabilă din domeniul –culte pe anul 2024, este prevăzută de art.6 din Legea nr.350/2005 privind regimul finanțărilor neramburasabile  din fonduri publice  alocate pentru activități nonprofit de interes general.
  2. Sursa de finanțare a contractelor: buget local, valoarea totală: 50.000 lei, pentru domeniul –culte.
  3. Durata de implementare a proiectelor: proiectele se vor derula începând cu data stabilită individual în contractul de finanțare nerambursabilă  pentru fiecare beneficiar, dar nu mai târziu de  30  noiembrie  2024.
  4. Data limită pentru depunerea proiectelor: 31.05.2024, ora 9,00.
  5. Adresa la care trebuie depuse  propunerile  de proiecte: Comuna Valu lui Traian, satul Valu lui Traian, str. Primăriei, nr.1, județul Constanța, sau prin e-mail: primar@valuluitraian.ro.
  6. Selecția și evaluarea proiectelor în vederea finanțării nerambursabile se vor face de către comisia de evaluare în perioada : 03.06.2024 – 04.06.2024 .

Informaţii generale privind autoritatea  contractantă, în special denumirea, codul fiscal, adresa, numărul de telefon, telefax şi/sau adresa de e-mail ale persoanei de contact: Comuna  Valu lui Traian, Localitatea Valu lui Traian, Strada Primariei nr. 1,  judetul Constanta, cod fiscal 4671718, telefon 0241/231006, fax 0241/231353, e-mail: primar@valuluitraian.ro.

Informații  suplimentare  despre procedura de selecție și documentele necesare în vederea înscrierii  sunt disponibile pe site-ul  autorității  finanțatoare: www.valu-lui-traian.ro

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*