Pe străzile din Sevilla, trecătorii se întâlnesc cu România

România este promovată la Sevilla. FOTO Ministerul Turismului

Imagini spectaculoase, care surprind frumusețea Capitalei noastre, București, precum și a Transăgărășanului, Deltei Dunării, satului Biertan, a Salinei Turda și Munților Apuseni sunt amplasate în această perioadă pe panourile stradale din zona centrală a orașului Sevilla, Spania.

Campania de promovare este derulată de Ministerul Antreprenoriatului și Turismului, la invitația Consulatului General al României la Sevilla, precum și cu sprijinul oferit de Primăria Municipiului București și Primăria din Sevilla.

Cele 12 afișe, dintre care 5 conținând fotografii reprezentative pentru destinația turistică București, sunt amplasate în următoarele zone ale orașului Sevilla:

 • Plaza del Altozano (Mercado de Triana);
  • Avenida de la Constitución (Frente a Archivo de Indias);
  • Plaza Nueva;
  • Plaza de España (Glorieta Aníbal González);
  • Plaza de la Encarnación (junto a Kiosco);
  • Calle San Fernando (Plaza Don Juan de Austria);
  • Plaza de la Concordia;
  • Plaza del Salvador;
  • Alameda de Hércules (frente a la Comisaría);
  • Paseo de las Delicias (Salida Muelle de las Delicias. Terminal Portuaria);
  • Plaza Padre Jerónimo de Córdoba;
  • Puerta de la Barqueta (cruce Glorieta Duquesa Cayetana de Alba).

Mai mult decât atât, pe 5 panouri digitale, situate în Jardines De Murillo, (Av. Menéndez Pelayo, Frente A Los Juzgados), Altozano (Frente Al Mercado De Triana), Paseo Cristina (En Puerta Jerez, Junto A La Bajada De Metro), Encarnación (En Acceso Al Museo Antiquarium- Esq. C/Imagen- Laraña), Fibes II, Acceso Rampa. Av. Alcalde Luis Uruñuela S/N, vor rula și videoclipuri de prezentare a atracțiilor și obiectivelor turistice din țara noastră. Acțiunea își propune să crească notorietatea destinației România, precum și să consolideze brandul turistic național.

Sevilla este capitala regiunii autonome Andaluzia și a provinciei Sevilla din Spania. Este al patrulea oraș ca mărime din Spania după Madrid, Barcelona și Valencia și al 31-lea oraș din Uniunea Europeană.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*