Nava de pasageri River Adagio a acostat în Portul Constanța

Navă de croazieră. FOTO CN APMC

Astăzi, 27 septembrie, la ora 11.00 a acostat la terminalul de pasageri al portului Constanța nava fluvială River Adagio.

Astăzi, 129 de pasageri americani vor face vizite în zonă, la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie, Edificiul Roman cu Mozaic, Catedrala Sf. Petru și Pavel și în stațiunea Mamaia.

Mâine, 28 septembrie, turiștii vor pleca spre București, unde se încheie această călătorie.

Alți aproximativ 130 de turiști americani sunt așteptați să se îmbarce la bordul navei River Adagio și să plece din Portul Constanța, următoarea escală a navei de pasageri fiind portul Ruse.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*