Lucrări de reparaţii la trecerea la nivel cu calea ferată de la intersecţia liniei CF București – Pitești cu DJ 711A

Cale ferată. FOTO Pixabay.com

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA informează că în perioada 19 – 22 septembrie 2023, în intervalul orar 09.00 – 15.00, se vor executa lucrări de înlocuire a dalelor de beton la trecerea la nivel cu calea ferată de pe linia București – Pitești, în zona stației CF Ghergani, km 35+641, intersecţie cu DJ 711A.

În intervalul orar necesar desfăşurării lucrărilor de întreținere de la trecerea la nivel cu calea ferată, traficul rutier va fi deviat pe ruta ocolitoare Oraș Răcari – DN71 – Str. Căldărar – Sat Gămănești – DC48 – Sat Mavrodin, și retur.

Conducătorii auto sunt rugați să respecte restricțiile instituite și semnalizarea rutieră temporară, aceste măsuri având drept scop menținerea condițiilor optime și de siguranță în traficul rutier, în perioada de desfăşurare a lucrărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*