iO Partners intermediază o tranzacție de închiriere pentru 1200 mp de spațiu logistic între Side Grup și Oresa Industra

Industra Park Iasi. FOTO iO Partners

Side Grup și Oresa Industra anunță semnarea unei tranzacții de închiriere pentru 1200 mp de spațiu logistic în parcul logistic SOLO din Iași. Tranzacția a fost intermediată de compania de consultanță imobiliară iO Partners.

Prin această colaborare, Side Grup și Oresa Industra își propun să transforme viziunea lor comună în realitate și să ofere soluții de cea mai înaltă calitate clienților lor.

Side Grup a fost înființată în 2003 și se ocupă cu distribuția de produse destinate aplicațiilor profesionale de igienă, curățenie și menaj pentru segmentele HoReCa, retail și industrial. Compania își desfășoară activitatea în 11 locații, cu o suprafață totală de depozitare de peste 20.000 mp, deține un portofoliu de peste  4000 de produse, atât mărci proprii, cât și private. Societatea are circa 250 de angajați și a înregistrat în 2023 cifră de afaceri de peste 45.000.000 euro. Pentru mai multe informații vizitați www.side.ro.

“De-a lungul celor două decenii de activitate, Side Grup a avut privilegiul de a dezvolta o gamă variată de produse și servicii menite să satisfacă nevoile clienților noștri din segmentele HoReCa, retail și industrial. În fiecare etapă a acestei călătorii, am rămas ferm angajați să oferim soluții inovatoare și de încredere, care să răspundă cerințelor în schimbare ale pieței și să aducă valoare adăugată clienților și partenerilor noștri.

De la furnizarea de echipamente profesionale la oferirea de soluții personalizate pentru întreprinderi, am făcut tot posibilul să fim un partener de încredere. Orientarea către client a stat la baza fiecărei decizii pe care am luat-o și continuăm să o luăm în fiecare zi.

Suntem recunoscători pentru încrederea și suportul acordat de partenerii iO Partners și Oresa Industra.”, a spus Ionuț Dincă, Director General Side Grup.

Oresa Industra este divizia de real-estate a family office-ului Oresa și principalul jucător de pe piața de industrial și logistică din Iași, dupa ce anul trecut a livrat 10.000 metri pătrați de clădire tip clasa A în cadrul Industra Park Iași, ajungând la o suprafață total închiriabilă de 35,000 de metri pătrați. Dezvoltatorul este activ pe piața spațiilor logistice și industriale și continuă să investească în extinderea parcului logistic din Iași anul acesta, cu încă 15.000 metri pătrați. De asemenea, tot anul acesta va finaliza și un proiect de 33,000 metri pătrați într-o locație premium din Arad.

„Suntem încântați de această colaborare. Moldova devine o destinație din ce în ce mai atractivă pentru chiriașii de spații industriale și de logistică, iar noi ne dorim să rămânem principalul partener din zonă.”, a declarat Lorena Brehuescu, Investment & Leasing Manager.

“Suntem entuziasmați să intermediem acest parteneriat între Side Grup și Oresa Industra, doi lideri de marcă în domeniile lor, un parteneriat definit de standardele lor comune în ceea ce privește inovația și eficiența. Misiunea noastră rămâne cea de a contribui activ la transformarea peisajului logistic local prin cultivarea parteneriatelor intre companii care ne împărtășesc valorile”, a declarat Ionuț Grigoraș, Senior Consultant Industrial iO Partners.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*