Grupul Orange România extinde parteneriatul cu SPI International pentru a oferi clienților săi cu servicii TV acces la noi posturi TV

Grupul Orange România (Orange România și Orange Romania Communications) și SPI International anunță extinderea acordului de distribuție ce oferă clienților cu servicii TV acces la portofoliul divers de posturi TV oferit de SPI International.

Astfel, de la sfârșitul lunii aprilie 2023, în grilele TV prin cablu pe care Grupul Orange România le ofera clienților săi, au fost adăugate următoarele posturi TV: FilmBox, Filmbox Extra HD, FilmBox Premium, Filmbox Stars, FashionBox HD, Fast & Funbox HD, Fightbox HD, Timeless Dizi Channel și Docubox HD. De asemenea, clienții Orange cu servicii TV prin satelit au acces la canalele FilmBox Premium și Timeless Dizi Channel.

Prin acest acord, Grupul Orange România continuă extinderea și diversificarea ofertei de posturi TV pe care le oferă clienților săi, aceștia bucurându-se de o ofertă variată de filme, seriale, competiții sportive și programe de divertisment.

Servicii Orange cu TV inclus de la 11 lei/lună

Pentru a accesa conținutul TV variat, clienții Orange pot alege serviciile convergente Orange Love, unde beneficiază de cel mai rapid internet fix prin fibră, internet mobil la viteza 5G și televiziune prin cablu, totul pe o singură factură, la prețuri foarte avantajoase. În această perioadă, se pot bucura de oferte speciale la pachetele Orange Love, precum cel pentru pachetul Fibră 500 și TV Esențial care oferă internet fix prin fibră cu viteză de download de 480Mbps, 134 canale TV din care 47 HD, Wi-Fi6 prin internet box și opțiunea Orange Sport inclusă timp de 2 luni pentru doar 11 lei/lună, redusă de la 52 lei/lună.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*