FOTO VIDEO Primarul Marius Dulce anunță un weekend plin de adrenalină la Călărași. Are loc competiția internațională de rally raid  Baja 555 Romania

Rally raid la Călărași. FOTO Facebook Marius Dulce

Primarul din Călărași, Marius Dulce, anunță un weekend plin de adrenalină în municipiu, aici având loc competiția internațională de rally raid  Baja 555 Romania.

Marius Dulce a afirmat că 50 de echipaje sunt prezente la startul competiției.

Un weekend plin de adrenalină și acțiune la Călărași care va găzdui competiția internațională de rally raid Baja 555 România, ediția a 6-a. Organizatorii dau asigurări că va fi un spectacol cu mașini de top, pregătite la cel mai înalt nivel, și bineînțeles cu piloți profesioniști. La startul cursei Baja 555 Romania, în lungime de 555 km, se vor alinia 50 de echipaje din România, Italia, Bulgaria, Turcia, Cehia, Serbia, Republica Molodova și Emiratele Arabe care vor participa la cursele de rally raid: auto, moto, utv, atv”, a transmis Marius Dulce.

Organizat de ACS Baja 500 Motosport, evenimentul rally raid se regăsește în calendarul competițional al Federației Române de Automobilism Sportiv, al Federației de Motociclism și contează atât pentru East European Tout Terrain Series, cât și pentru Campionatul Internațional ACSI Motorsport.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*