FOTO VIDEO Primăria Călărași a organizat competiții de fotbal și de baschet pentru copii  

Primarul din Călărași, Marius Dulce. FOTO Primăria Călărași

Primăria și Consiliul Local al municipiului Călărași au organizat în cadrul manifestărilor prilejuite de Ziua Marinei, două competiții sportive adresate copiilor iubitori de fotbal și de baschet.

Cupa Marinei la fotbal Under 13 și, respectiv Cupa Marinei la baschet (U 8 – U 16) au fost cele două competiții sportive organizate în cadrul activităților derulate sub egida Ziua Marinei.

„Le mulțumesc pentru participare, antrenorilor lor pentru implicare iar părinților și bunicilor pentru susținere. Să fim sănătoși și să ne revedem cu drag și în 2023”, a declarat primarul Călărașiului, Marius Dulce.

La Cupa Marinei la fotbal Under 13, pe primul loc s-a clasat Sport Team Călărași, pe 2, Victoria Lehliu, iar pe ultima treaptă a podiumului a urcat Viitorul Călărași.

Cupa Marinei la baschet, desfășurată, în premieră, la Călărași, în Parcul Dumbravă, a adunat la start zeci de copii și adolescenți, de la cluburile United Călărași și Ayhan Emilianof, și toți au fost la înălțime.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*