Finqware, singura soluție europeană prezentată la nivel global de către Citi pentru automatizarea operațiunilor financiare ale clienților prin API

Cosmin Cosma. FOTO Finqware

Finqware, companie fintech europeană specializată în automatizarea managementului trezoreriei, a anunțat astăzi că Citi a inclus soluția FinqTreasury în noua sa platformă Apps&Integration, promovând-o la nivel global ca o soluție recomandată pentru integrarea cu API-ul Citi Connect. Această recunoaștere subliniază poziția de lider a Finqware în furnizarea de soluții pentru automatizarea managementului trezoreriei și angajamentul său față de facilitarea integrării fără probleme cu instituțiile financiare de top.

„Suntem încântați să fim recunoscuți de Citi ca partener de încredere în automatizarea managementului trezoreriei”, a declarat Cosmin Cosma, CEO al Finqware. „Această apreciere subliniază angajamentul nostru de a oferi soluții inovatoare care ajută companiile să-și optimizeze procesele de trezorerie și să-și mărească eficiența. Ne mândrim că suntem singura soluție europeană listată și cea mai tânără companie prezentă pe portalul Citi, și suntem entuziasmați să continuăm colaborarea cu Citi și alte instituții financiare de top pentru a aduce soluțiile noastre la nivel global.”

Soluția de automatizare a managementului trezoreriei FinqTreasury oferă o gamă variată de funcții menite să ajute companiile să automatizeze diverse sarcini, inclusiv obținerea unei vizibilități în timp real cu toate băncile din toate țările și entitățile cu care lucrează un grup de companii, gestionarea lichidității, automatizarea plăților și reconcilierea încasărilor. Soluția se bazează pe API-uri open banking și poate fi integrată cu ușurință în sistemele existente de management ale companiilor (ERP).

Cu această recunoaștere din partea Citi, Finqware demonstrează capacitatea sa de a concura cu cei mai mari și mai stabili jucători din piața globală a automatizării managementului trezoreriei. Compania este bine poziționată pentru a-și extinde cota de piață și pentru a se impune ca un lider global în industrie.

„Suntem mândri că putem contribui la creșterea unui brand de tehnologie european cu renume global din România. Recunoașterea din partea Citi și potențialul de a extinde distribuția platformei FinqTreasury către clienți globali reprezintă un pas important către atingerea acestui obiectiv”, a încheiat Cosmin Cosma.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*