Experiența QLED TV atinge o nouă dimensiune în 2021 cu seria TCL C72

TCL C72 QLED TV. FOTO Kite Agency
TCL C72 QLED TV. FOTO Kite Agency

TCL, unul dintre cei mai mari producători de dispozitive electronice de consum și printre principalii jucători din industria TV la nivel mondial, vă invită, în premieră, să descoperiți particularitățile seriei TCL C72, ultima generație de 4K QLED TV, lansată luna trecută.

„Suntem încrezători și mândri să vă prezentăm noile televizoare care vor reconfirma poziția noastră de lider în industria de electronice. TCL s-a dedicat tehnologiei Quantum Dot Display încă din anul 2014 implementând, în acest sens, o strategie de integrare verticală. Datorită avansului impresionant obținut de-a lungul anilor, acum este momentul perfect pentru a oferi consumatorilor din toate colțurile lumii o experiență de vizionare la superlativ cu televizoarele TCL QLED 2021”, a explicat Kevin Wang, CEO al TCL Industries Holdings Co., Ltd. și TCL Electronics.

Seria TCL C72 este creată să ofere o experiență de vizionare unică și completă datorită caracteristicilor QLED 4K ce permit redarea imaginilor printr-o gamă variată și extrem de detaliată de culori care sunt greu de deosebit de viața reală.

Culorile excepționale QLED

Tehnologia QLED le oferă utilizatorilor un realism excepțional al culorilor bogate, vii, precise, precum și un contrast impresionant. În plus, datorită tehnologiei de ultimă oră Quantum Dot, imaginea este deosebit de clară, conturând chiar și cele mai mici detalii printr-un miliard de culori și nuanțe diferite, transformând vizionarea într-o experiență de nivel cinematografic.
Seria TCL C72 redă impecabil toate culorile surprinse de camerele de filmat performante, asigurând un nivel de reproducere a culorilor, detalii și profunzime de neegalat de către orice alt LED sau TV OLED.

4K HDR PRO: culori intense, clare și cele mai fine detalii

Cel mai recent standard pentru conținutul UHD este High Dynamic Range. HDR PRO oferă o experiență superioară High Dynamic Range cu luminozitate excelentă, detalii fine ale umbrelor și culori intense. Combinația dintre 4K HDR PRO și tehnologia Quantum Dot transformă seria TCL C72 în alegerea potrivită pentru cele mai rafinate preferințe în materie de dispozitive TV.

Caracteristici uimitoare de afișare pentru imagini în mișcare

Algoritmul MEMC al TCL depășește orice așteptări atunci când vizionezi conținut care implică scene rapide: meciuri de sport, emisiuni de aventură sau filme de acțiune. Acesta ajută și la reducerea neclarităților de afișaj și menține traseele de mișcare la un nivel minim, ceea ce face ca experiența de vizionare să fie extraordinar de precisă și clară.

În plus, seria TCL C72 acceptă HDR10, HDR HLG, HDR10+, HDR DOLBY VISION pentru a asigura un maximum de confort utilizatorilor indiferent de aplicațiile pe care le preferă, fie că vorbim de Dolby Vision pentru Netflix și Disney+ sau de HDR 10+ pentru conținutul de pe Amazon Prime Video.
TCL C72 te ajută să obții cel mai bun format în cea mai bună calitate 4K HDR.

Experiență de gaming pe TV așa cum ai visat

Pentru video-gameri, un televizor capabil să reacționeze rapid este la fel de important ca unul care redă imagini bune. Datorită HDMI 2.1 seria TCL C72 este compatibilă cu ultimele generații de console de joc și înglobează posibilitatea utilizării funcțiilor precum ALLM (Auto Low Latency mode). ALLM permite consolei de video-game sau plăcii video de la PC să pornească automat televizorul în modul de joc asigurând super-rapiditate în mișcare cu un lag de sub 15 milisecunde. Când vine vorba de jocuri, TCL joacă în Liga Profesioniștilor.

Experiența audio de cinema direct la tine acasă

Seria TCL C72 are înglobate boxe ONKYO cu Dolby Atmos special gândite pentru a asigura claritatea și precizia sunetului, oferind experiența audio de cinema direct la tine acasă. Fie că e vorba de un dialog intim sau de o scenă complexă cu sunete multistratificate, fiecare detaliu audio este redat în profunzime astfel că nu pierzi nimic din magia conținutului. Cu TCL C72 ai parte de o experiență audio atât de bogată și autentică, încât vei simți o legătură mult mai puternică față de personajele preferate sau față de muzica mult iubită. Cu Dolby Audio și DTS HD, te poți bucura de un sunet captivant și implicit de o experiență audio cinematografică care te va face să uiți că ești în sufrageria ta.

Seria TCL e gândită să-ți facă viața mult mai simplă și ușoară

Seria TCL C72 este dotată cu funcții ce revoluționează conceptul de smart TV datorită Android TV care are integrat Google Home și Google Assistant . Poți să găsești foarte ușor ultimul blockbuster, poți verifica scorul jocului mult așteptat sau te poți juca cu luminozitatea – toate fără a părăsi conținutul de pe ecran.

Fără telecomandă, îți poți folosi vocea pentru a accesa și controla conținutul pe care îl îndrăgești prin funcția de Hands-Free voice control combinată cu Google Assistant. Totodată, acum, prin Google Duo este mai ușor și simplu pentru orice consumator să aibă apeluri video de calitate prin televizoarele TCL. Seria TCL C72 funcționează și cu Alexa : cere-i să redea muzică, să pună știrile, să verifice vremea, să regleze volumul televizorului, să schimbe canalul TV, să controleze casa inteligentă și multe altele.

Design elegant din metal fără rame

TCL C72 este disponibil în 5 dimensiuni, de la 43″ la 75″ și combină un design ultra subțire, elegant, și fără ramă pe partea din față pentru un ecran mai mare ca să te bucuri mai mult de imaginile pe care le iubești. Acest concept de design folosește metal într-un mod inedit, ceea ce transformă seria într-o piesă de artă care se integrează perfect în orice colț al casei. Fiecare detaliu al seriei TCL C72 este gândit să aducă bucuria dispozitivelor smart în viața consumatorilor, fiind alegerea ideală pentru cei care vor să trăiască o experiență de vizionare de calitate superioară, interactivă, ca parte a unui stil de viață conectat și inteligent.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*