Credify, cel mai nou marketplace dedicat creditării 100% online, anunță lansarea în România

Bani pentru finanțări. FOTO AlexanderStein
Bani pentru finanțări. FOTO AlexanderStein

Credify Asset Management lansează în România Credify.ro o soluție inovativă, simplă și rapidă ce se adresează atât persoanelor care intenționează să acceseze un credit online, oferind posibilitatea de a se adresa cu o singură cerere mai multor instituții financiare, cât și instituțiilor de credit, oferindu-le posibilitatea să se adreseze unui număr cât mai mare de clienți.

Credify.ro este singura soluție de tip marketplace de pe piața din România care permite solicitarea unei oferte de creditare de la mai multe instituții financiare cu o singură aplicare, compararea ofertelor și contractarea unui credit 100% online.

“Credem în digitalizarea procesului de creditare, atât din nevoia recurentă a românilor, cât și din apetitul crescut pentru sisteme și tehnologii care pot înlătura rapid și sigur deplasarea la ghișeu. Credify.ro facilitează procesul de creditare, astfel încât orice persoană să poată compara transparent ofertele și să aleagă soluția de creditare potrivită”, a declarat Leontin Tăbăran, Co-Founder Credify.ro

Situația creată de Pandemia Covid-19 a făcut ca procesul de creditare să migreze în zona online, punând presiune pe instituțiile de credit pentru a găsi soluții de digitalizare care să răspundă nevoilor din piață.
Accesul instituțiilor de credit în platforma Credify.ro este gratuit, integrarea realizându-se prin API, ERP ori pe bază de User și Parolă.

Pentru a face creditarea la distanță mult mai accesibilă, Credify.ro a integrat cele mai performante soluții de KYC (Selfie, Liveness și OCR) precum și semnătură digitală pentru semnarea documentelor.

Parteneriatul cu Credify.ro va aduce gratuit fiecărei instituții de credit:

  • Acces gratuit în platformă, integrarea realizându-se prin API, ERP sau User și Parolă;
  • Flux de creditare online;
  • Marketing prin intermediul platformei;
  • KYC online: Selfie, Liveness și OCR;
  • SMS Reminder conform graficului de rambursare
  • Integrare cu procesatori de plăți;

“Susținând o politică de creditare transparentă venim în sprijinul partenerilor noștri în procesul de identificare a clientului implementând soluții de verificare a actului de identitate, ori de semnare electronică prin intermediul Namirial – Furnizor de servicii de încredere calificat la nivel european”, susține Leontin Tăbăran, Co-Founder Credify.ro

Platforma este într-o continuă dezvoltare, oferind posibilitatea accesării mai multor tipuri de credit, atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice, credite rapide ori pe termen lung fără garanție, credite cu garanție mobiliară sau imobiliară, ori credite care necesită unul ori mai mulți fidejusori.

Happy Credit și Credius au ales platforma Credify.ro pentru a acorda credite online cu aprobare rapidă, cei interesați putând accesa până la 40.000 lei direct de pe telefonul mobil, tabletă ori din fața calculatorului. Credify este un fintech lansat de Leontin Tăbăran și Mădălina Colceag, care își propune să revoluționeze piața de creditare din România prin eliminarea barierelor de creditare, ducând creditarea la doar un click distanță.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*