Consiliul Concurenţei analizează preluarea Dataware Consulting de către Bittnet Systems, Cătălin-Cristian Georgescu și Constantin-Adrian Savu

Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței. FOTO Consiliul Concurenței.

Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care Bittnet Systems S.A., alături de Cătălin-Cristian Georgescu și Constantin-Adrian Savu, preiau compania Dataware Consulting S.R.L.

Bitnett Systems S.A. este activă pe piața IT, în principal în domeniul trainingurilor și educației IT. Compania a fost înființată în anul 2007 și din 2020 este listată la Bursa de Valori București.

Dataware Consulting SRL a fost înființată in 2011, de Cătălin-Cristian Georgescu și Constantin-Adrian Savu. Compania se ocupă de proiecte IT ce presupun soluții care includ hardware, produse software și diverse tipuri de servicii IT.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei. Autoritatea, care va evalua tranzacția în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Eventualele observaţii şi puncte de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă prin e-mail la adresa servicii@consiliulconcurentei.ro în termen de 20 zile de la data prezentului anunţ

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*