Consiliul Concurenței analizează preluarea Bencis 7 NV, Abriso Holding NV și Abriso-jiffy NV de către Quva S.a.r.l

Înțelegere comercială. FOTO ccfb
Înțelegere comercială. FOTO ccfb

Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care QUVA S.a.r.l., Luxemburg, prin intermediul PIATRACO NV, Belgia, intenționează să preia companiile BENCIS HOLDING 7 NV, ABRISO HOLDING NV și ABRISO-JIFFY NV din Belgia.

Atât Quva S.a.r.l. din Luxemburg, cât și Bencis Holding 7NV din Belgia desfăşoară activităţi specifice holdingurilor. Piatraco NV, Belgia, a fost constituită special pentru această achiziție.

Abriso Holding NV, Belgia, are ca obiect principal de activitate fabricarea articolelor de ambalaj din material plastic. Abriso-Jiffy NV, Belgia, își desfășoară activitatea în domeniul producerii și distribuției de ambalaje de protecție și materiale de izolare. În România, Abriso-Jiffy activează prin intermediul Jiffy Packaging S.A, care își desfășoară activitatea în domeniul fabricării de plăci, foi, tuburi și profile din plastic.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune este o concentrare economică ce trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei. Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*