Connections Consult și Porsche Finance Group dezvoltă o nouă platformă pentru cei care vor să-și cumpere mașini online

FOTO Confident PR

Connections Consult (CC), grup de companii de transformare digitală, listat pe Piața AeRO a Bursei de Valori București, dezvoltă o nouă platformă pentru serviciile de mobilitate online: www.porschefinance.shop. Relansată cu noi funcțiuni și operațiuni mai rapide, dar și o interfață interactivă, platforma aduce într-un singur loc serviciile de mobilitate potrivite atât pentru cei care vor să-și cumpere o mașină, cât și pentru cei care sunt doar interesați de utilizare.

Proiectul, care presupune tranziția către o nouă platformă, va permite unificarea componentelor deja dezvoltate în versiunea anterioară a platformei și va facilita implementarea de noi funcționalități pentru optimizarea proceselor de lucru. Prin rescrierea platformei în Laravel, limbaj de programare pe bază de php, se va asigura securitatea și integritatea platformei, dar și creșterea performanțelor site-ului. Această schimbare îmbunătățește semnificativ atât experiența utilizatorilor, cât și modalitatea de administrare a site-ului. Totodată, va avea loc și un proces de actualizare al design-ului curent către o interfață mult mai prietenoasă, modernă, intuitivă, aliniată la standardele cele mai ridicate în domeniu.

„Suntem încântați să dezvoltăm acest proiect pentru o companie care e deja un nume consacrat în domeniul său și la care am găsit aceleași trăsături care ne definesc și pe noi, precum caracterul inovator, spiritul competitiv și abordarea dinamică. Scopul proiectului este dezvoltarea unei noi platforme, bazate pe un framework mult mai solid, cum este Laravel, și avem în vedere atât procesele din spate, cât și experiența utilizatorului final. Pentru noi acestea nu sunt doar procese de transformare digitală, ci evoluții ale unor povești de business, la care contribuim cu expertiza noastră și tehnologiile pe care le folosim”, declară Radu Marcu, co-CEO Connections Consult.

Într-un sector auto în care ecommerce-ul își face tot mai simțită prezența și în care vânzările online sunt așteptate să crească și în 2023 cu aproximativ 20%, investițiile în transformare digitală și în platformele online au devenit o necesitate.

Dezvoltată de Porsche Finance Group Romania, porschefinance.shop este o platformă de pachete complete de mobilitate online – mașină, finanțare, asigurare și abonament auto – ce se adresează tuturor clienților persoane fizice sau juridice, care își doresc o mașină fiabilă, dintr-un segment superior și vor să o achiziționeze sau să o închirieze rapid și simplu, în mediul online, fără drumuri în plus și timp pierdut.

„Ne bucurăm să avem în procesul nostru de transformare un partener precum Connections, care ne-a ajutat să venim în întâmpinarea clienților noștri cu soluțiile de care aceștia au nevoie. Porsche Finance Shop a fost încă de la lansarea sa un produs care a revoluționat tot ceea ce știam despre achiziția unei mașini online, iar acum trece la un nou nivel. Modernizarea platformei este în linie cu procesul nostru de digitalizare și reprezintă o evoluție semnificativă în domeniul serviciilor de mobilitate, oferind o experiență completă și personalizată pentru toți clienții”, spune Adriana Burlacu, New Mobility and Digital Sales Manager la Porsche Finance Group Romania.

Connections și-a propus pentru anul în curs dezvoltarea liniei de custom software development și estimează că mai bine de jumatate din veniturile totale vor fi  doar pe acest segment.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*