CNAIR anunță închiderea temporară a traficului pe 3 km din DN 14A, în 2 octombrie

STOP. FOTO kpuljek

CNAIR anunță că duminică, 02.10.2022, se va închide traficul rutier pe DN 14A (km 2+800 – km 5+800), în intervalele orare 08:00 – 11:45 și 12:45 – 19:00, pentru desfășurarea Campionatului Național de Viteză în Coastă, Cupa Mediașului.

Astfel, conducătorii auto sunt rugați să circule pe următoarea rută ocolitoare: Mediaș DJ 142A – Păucea DC 17 – Blăjel, respectiv Blăjel – Păucea DC 17 – Mediaș DJ 142A.

Campionatul, devenit popular în zonă începând cu anul 2017, reunește piloți, cluburi și echipe de top ale automobilismului sportiv românesc.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*