CFR Călători anunță reduceri de primăvară la Interrail Global Pass și Interrail One Country Pass

Cale ferată. FOTO Pixabay.com

În perioada 20 februarie – 5 martie 2024 cumpără Interrail Global Pass și Interrail One Country Pass cu 15% reducere. Aceste oferte promoționale se adresează tuturor categoriilor de călători: adulți, tineri, copii și seniori.

Cu Interrail puteți descoperi peste 30 000 de destinații din 33 de țări din Europa.

​Ofertele Interrail Global Pass pot fi achiziționate de la casele de bilete din staţiile şi agenţiile CFR Călători deschise traficului internaţional.

Pass-urile Interrail Global și Interrail One Country cu 15% reducere pot fi restituite sau schimbate similar Pass-urilor cu preț întreg.

Prețurile promoționale nu se aplică pentru One Country Pass Norvegia, Suedia, Finlanda, Danemarca, Elveția și German Rail Pass.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*