BizPLUS TV: Claudiu Vatau povestește despre cum poți face o afacere din închirierea de apartamente

Claudiu Vatau. FOTO Adrian Boioglu

Omul de afaceri Claudiu Vatau a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la BizPLUS TV și a povestit cum poți face o afacere din închirierea de apartamente.

Vatau de la Comfort Apartments Timișoara și-a început afacerea cu un apartament personal și apoi a spus cum s-a extins deoarece piața cerea acest lucru.

Claudiu Vatau explică și cum devine profitabil un astfel de business, care sunt canalele prin care vin turiștii și cum faci promovare pentru o asemenea afacere.

Vatau a afirmat ce echipă îți trebuie pentru a dezvolta o asemenea afacere și cum a fost afectată această zonă de pandemie.

Claudiu Vatau a mai sfătuit ce trebuie să facă un începător care se gândește să pornească o astfel de afacere.

De asemenea, el a mai explicat de ce este atipică piața din Timișoara în privința apartamentelor de închiriat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*