Cushman & Wakefield Echinox: Compania aeriană flydubai deschide un birou în clădirea Eminescu Offices 

Elena Iaru. FOTO Echinox

Compania aeriană flydubai deschide un birou în clădirea Eminescu Offices din centrul Bucureștiului, tranzacție întermediată de compania de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

Compania flydubai, cu sediul central în Dubai (Emiratele Arabe Unite) a fost fondată în 2008 și operează ruta aeriană București – Dubai din anul 2012.

Elena Iaru, consultant Office Agency Cushman & Wakefield Echinox: ”Ne bucurăm să observăm că pe piața închirierilor de birouri sunt prezente companii din diverse domenii de activitate, în afară de cele tradiționale din IT&C, financiar sau servicii profesionale. În contextul interesului în creștere al românilor pentru destinațiile exclusiviste sau cele exotice, inclusiv Dubai-ul, flydubai se evidențiază ca una dintre cele mai dinamice companii aeriene de pe piața locală. Amplasat în zona centrală a Bucureștiului, noul birou oferă vizibilitate și acces excelent, permițând companiei să continue să ofere clienților săi servicii și produse la cele mai înalte standarde”.

Clădirea de birouri Eminescu Offices este dezvoltată de compania Akcent Development și este administrată de echipa de Asset Services a Cushman & Wakefield Echinox. Eminescu Offices este un proiect premium, o clădire de birouri cu un design deosebit şi o faţadă exterioară ce se încadrează în profilul zonei. Imobilul are o suprafaţă ȋnchiriabilă de 7.000 de metri pătraţi distribuiţi pe parter şi şapte etaje supraterane. Parcarea subterană dispune de 81 de locuri, fiind dotată și cu facilități pentru biciclete.

Eminescu Offices este o clădire boutique care revitalizează zona istorică Eminescu şi oferă chiriaşilor un acces facil la transportul public, la stații de autobuz şi de metrou. Prin poziţionarea ultracentrală, în vecinătatea zonelor Universitate, Piaţa Romană, Calea Moşilor şi Ştefan cel Mare, clădirea are acces la o gamă largă de servicii, precum restaurante, cafenele, farmacii sau bănci.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*