BizPLUS TV: Adi Voican, de la BIBI Touring Touroperator, despre cum a schimbat pandemia turismul

Adi Voican. FOTO Adrian Boioglu

Adi Voican, directorul general de la BIBI Touring Touroperator, a acordat un interviu jurnalistului Adrian Boioglu pentru BizPLUS TV.

El a vorbit despre lecțiile învățate în pandemie și ce lucruri a schimbat aceasta în domeniul turismului. De asemenea, Adi Voican a prezentat și care sunt lucrurile noi aduse de Târgul de Turism al României, primul cu prezență fizică după apariția pandemiei.

Directorul general BIBI Touring Touroperator a explicat și care sunt avantajele și dezavantajele războiului din Ucraina din punct de vedere turistic pentru România. Astfel, e posibil ca țara noastră să atragă mai mulți turiști care până acum ar fi mers în Rusia și Ucraina, pe de altă parte acest conflict armat ar putea determina multe persoane să nu mai plece în vacanțe.

Adi Voican a mai transmis și ofertele interesante pe care le are agenția pe care o conduce, atât pentru litoralul românesc, cât și pentru Valea Prahovei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*