Bacolux Hotels Romania este “Angajatorul anului” în perioada pandemiei

Hotel Bacolux Hefaistos Eforie Nord, lansat în 2022. FOTO Bacolux
Hotel Bacolux Hefaistos Eforie Nord, lansat în 2022. FOTO Bacolux

Bacolux Hotels România a adus în acasă două dintre cele mai apreciate premii: “Angajatorul anului, / Employer of the Year (Organization)” și “Tranzacția anului / Transaction of the year” pentru Bacolux Hefaistos, Eforie Nord, în cadrul Galei Romanian TopHotel Awards care a avut loc la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Romanian TopHotel Awards premiază excelența și inovația în industria ospitalității din România, aflându-se acum la a 14-a ediție. Premiile decernate în cadrul galei sunt considerate cele mai prestigioase din industria turismului intern. Bacolux Hotels România a traversat perioada de pandemie reușind să păstreze întreaga echipă de 255 persoane în cele trei locații din Băile Herculane și Craiova.

Echipa Bacolux a beneficiat în continuare de cursuri de pregătire interne și externe, iar proiectele de învățământ dual au continuat, investițiile în educație desfășurându-se conform angajamentului luat. La finalul anului 2020 s-a organizat la Herculane cel mai mare proiect propriu de mărire a echipei ,,Târgul de joburi Bacolux Hotel România”.

După perioada de lockdown, locațiile Bacolux s-au redeschis și și-au continuat activitatea operațional, fiind deschise și în prezent pentru oaspeți.

“Este o reală bucurie pentru noi că am reușit pe parcursul acestei perioade pline de provocări pentru industria ospitalității să menținem echipa întreagă și unită și să continuăm dezvoltarea proiectelor de educație pentru viitoarea generație, dar și de formare a echipei existente. Acesta a fost obiectivul pe care ni l-am setat încă de la începutul pandemiei și faptul că după mai bine de un an, echipa este nu doar întreagă, ci și mai numeroasă reprezintă cea mai mare realizare a companiei din acesta perioadă” a declarat Marius Bazavan – Managing Partner Bacolux Hotels.

Marius Bazavan, unul dintre fondatorii Bacolux. FOto Bacolux
Marius Bazavan, unul dintre fondatorii Bacolux. FOTO Bacolux

În paralel s-au continuat proiectele de dezvoltare ale grupului și renovarea hotelului Bacolux Hefaistos din Eforie Nord achiziționat la începutul anului 2020.
Bacolux Hefaistos din Eforie Nord, un proiect ambițios și inovativ, va exprima o nouă etapă în evoluția brand-ului Bacolux Hotels, menit să completeze destinațiile Bacolux din România.

Acesta păstrează tradiția companiei de preluare a hotelurilor de mari dimensiuni și de transformare a acestora prin aducere la standardele Bacolux Hotels România, păstrând însă denumirea și specificul fiecăruia.
Hotelul dispune de 209 camere, restaurant, bar, terasă, piscină exterioară, facilități pentru copii, facilități organizare evenimente & team building-uri, parcare.
În prezent hotelul este în curs de renovare, valoarea renovărilor fiind estimată la 5 milioane de euro. Hotelul a fost achiziționat de către Bacolux Hotels la începutul anului 2020, valoarea tranzacției ridicându-se la peste 2 milioane de euro.

„Achiziționarea Bacolux Hefaistos, Eforie Nord reprezintă un pas important pentru companie, iar faptul că am putut continua renovarea acestei locații pe perioada pandemiei, ne aduce mai aproape de pașii de dezvoltare pe care i-am trasat pentru Bacolux Hotels România în viitorul apropiat. Suntem onorați pentru recunoașterea primită seara trecuta la Romanian TopHotel Awards și mulțumim pentru susținere tuturor celor care ne-au votat” a menționat Florin Bazavan – Managing Partner Bacolux Hotels.

Bacolux Hotels Romania este un grup hotelier cu capital 100% românesc, cu peste 25 de ani de experiență în industria hotelieră, care oferă servicii diverse pentru leisure si business, încurajând petrecerea vacantelor in Romania, in locațiile din Herculane, de pe litoral sau de la munte, sau organizarea de conferințe, evenimente si team building-uri la Herculane sau Craiova.

Cele 4 locații Bacolux Hotels:

  • Bacolux Afrodita Resort & Spa ****, Băile Herculane
  • Bacolux Diana Resort ***, Băile Herculane
  • Bacolux Craiovita Hotel & Events ***, Craiova
  • Bacolux Hefaistos, Eforie Nord – începând cu vara 2022

Bacolux Hotels a lansat în premiera pentru regiunea de sud-vest a Romaniei vacanțe de tip all inclusive la Herculane, venind în întâmpinarea unei cereri crescute pentru acest tip de pachet turistic. Cea mai recentă investiție este reprezentată de hotelul Bacolux Hefaistos din Eforie Nord, locație a cărei inaugurare este preconizată la deschiderea sezonului estival 2022.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*