Answear lansează un serviciu special – „Ambalaj pentru cadou”

FOTO Sunday PR

Nu trebuie să ai abilități artistice sau o idee uimitoare pentru a aduce bucurie și a surprinde persoana iubită. Ca parte a serviciului „Ambalaj pentru cadou”, Answear.ro va împacheta comenzile plasate în magazinul online în pungi speciale de cadou și va livra comanda la adresa indicată.

Zile de naștere, aniversări, sărbători – sunt multe momente pe parcursul anului care necesită pregătirea unui cadou. Answear.ro vine în întâmpinarea așteptărilor clienților și lansează un serviciu unic – „Ambalaj pentru cadou”, în conformitate cu strategia „Lifespiration Starts Here”, în care prezintă soluții gata făcute pentru cum să trăiești mai intens, activ și curajos. Datorită acestui serviciu, comenzile clienților pot fi ambalate în pungi de cadou branduite rezistente și hârtie decorativă, iar apoi vor fi livrate la adresa indicată. Datorită ambalajului estetic, totul va fi gata pentru a fi oferit cadou. În plus, Answear.ro oferă opțiunea de a livra cadoul direct destinatarului.

Cum se folosește opțiunea de ambalaj pentru cadou?

Serviciul „Ambalaj pentru cadou” este disponibil pe Answear.ro pe tot parcursul anului. Pentru a-l folosi, trebuie doar să selectați această opțiune când plasați comanda. Costul serviciului este de 19,99 RON. Toate produsele incluse într-o singură comandă vor fi livrate într-o pungă decorativă de cadou. Toate produsele vor fi verificate temeinic inainte de ambalare si nu vor avea prețuri vizibile, astfel incât să ajungă la destinatar în cea mai inspirată formă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*