Plățile în cadrul schemei de stat pentru HoReCa vor fi făcute începând din 20 decembrie

Plățile în cadrul schemei de stat pentru HoreCa vor fi realizate începând din data de 20 decembrie.

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a anunțat că din data de 14 decembrie, au putut fi transmise acordurile de plată pentru programul HoReCa.
Pentru creditele bugetare disponibile în acest moment, în valoare de 1 miliard lei, s-a aplicat prorata în procent de 46,87% din sumele contractate.
Plățile vor fi efectuate în conturile beneficiarilor începând cu data de 20 decembrie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*