CFR SA a transmis către SEAP documentația de atribuire aferentă proiectării și execuției proiectului de Electrificare și Reabilitare a liniei CF Cluj Napoca – Oradea – Episcopia Bihor

Cale ferată. FOTO Pixabay.com

CFR SA a transmis către SEAP, în vederea verificării și validării, documentația de atribuire aferentă proiectării și execuției celui de al doilea proiect major, finanțat din PNRR – „Electrificarea şi reabilitarea liniei de cale feratǎ Cluj Napoca – Oradea – Episcopia Bihor”.

Valoarea obiectivului de investiții, conform indicatorilor tehnico-economici este de 7,977 miliarde lei fără TVA.

Proiectarea și execuția lucrărilor se face pe 4 (patru) loturi, delimitate geografic, respectiv:

Lot 1 Cluj Napoca – Aghireş;

Lot 2 Aghireş – Poieni;

Lot 3 Poieni – Aleşd;

Lot 4 Aleşd – Frontierǎ Ungaria.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*