Altex și Credex lansează “Creditul Bani Gheață”, de până la 10.000 lei, cash, pe loc

Altex și Credex lansează “Creditul Bani Gheață”,

Altex ȋmpreună cu principalul său partener de creditare, Credex IFN, lansează ,,Creditul Bani Gheață”, prin intermediul căruia clienții pot obține până la 10.000 lei, cash, pe loc, ȋn orice magazin Altex și Media Galaxy. Ȋn plus, beneficiază de o perioadă de grație de 30 zile, ȋn care pot returna banii fără niciun fel de dobândă sau alte comisioane.

“Am gândit acest credit ȋn contextul ȋn care traversăm o perioadă marcată de scumpiri pe linie, ȋn care apar și tot felul de cheltuieli neprevăzute. Venim cu o soluție prin care ne ajutăm clienții să depășească eventuale momente de criză, rapid, sigur și fără costuri mari, pe termen scurt sau mediu. ,,Creditul Bani Gheață” nu este condiționat de o comandă trecută sau viitoare la Altex și oricine poate aplica pentru acest serviciu financiar”, declară Edvin Abdulachim, director comercial Altex.

Clienții pot aplica fizic pentru un credit, în oricare dintre magazinele Altex și Media Galaxy, sau online, pe site-ul Altex. Finanțarea creditelor de nevoi personale poate ajunge până 20.000 lei, iar clienții care aleg să meargă ȋn magazine au două opțiuni: fie aleg să primească banii cash, dacă vorbim despre suma maximă de 10.000 de lei, fie o sumă mai mare, ȋn cont. Cei care aplică online vor primi toți banii ȋn cont.

Dacă beneficiarii returnează suma ȋmprumutată, integral, ȋn 30 de zile, au costuri zero ale dobânzilor și comisioanelor. Adica, plătesc exact cât au primit. Dacă aleg o perioadă mai lungă de rambursare, dobânda este fixă și porneste de la 9,99%.

“Ne bucurăm că putem extinde parteneriatul cu Altex, de la credite de bunuri de consum și la credite de nevoi personale. ,,Creditul Bani Gheață” a fost special conceput pentru clienții Altex, pentru situații neprevăzute sau nevoi imediate. Acest serviciu este accesibil atât salariaților, cât și pensionarilor, iar cei care aplică nu trebuie să dețină sau să aplice pentru un card de credit. Folosim un flux de creditare digital pentru contractele de credit, iar acest lucru înseamnă un proces extrem de rapid de aprobare pentru clienți, în 30 de minute pot pleca pleca acasă cu banii cash”, afirmă Traian Baicu, director general al Credex IFN. 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*