CNAIR a desemnat câștigătorul contractului pentru proiectarea și construcția secțiunii 3 a autostrăzii Sibiu – Pitești, Cornetu – Tigveni

Avem nevoie de autostrăzi. FOTO mazurskiwiatr
Autostrada FOTO mazurskiwiatr

Joi, 12.05.2022, ca urmare a finalizării procesului de evaluare a ofertelor, CNAIR SA a comunicat rezultatul procedurii de atribuire a contractului pentru proiectarea și execuția secțiunii 3 a autostrăzii Sibiu – Pitești, Cornetu – Tigveni.

Ofertantul desemnat câștigător este Asocierea WEBUILD SPA – TRANCRAD SRL, cu prețul de 5.323.767.251,00 Lei fără TVA.

Sursa de finanțare: Fonduri Europene Nerambursabile.

Contractul are o perioadă de proiectare ofertată conform factorului de evaluare de 12 luni și o perioadă de execuție de 45 de luni.

Perioada de garanție a lucrărilor ofertată este de 120 de luni.

Traseul are o lungime de 37.4 km

Principalele lucrări ale aceastei secțiuni sunt:

–          95 de poduri și pasaje

–          Tunel cu două galerii independente, în lungime de 1.7 km/galerie

–          Nod rutier Cornetu și Nod rutier Văleni

–          Ecoduct în zona localității Călinești

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea contestaților/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

Autostrada Sibiu – Piteşti va avea o lungime de peste 122 de km, este împărțită în 5 loturi și va lega Centrul şi Vestul României de reţeaua europeană de autostrăzi, fiind o parte importantă a Coridorului 4 Paneuropean.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*