20 de noi echipamente medicale, intrate în dotarea Spitalului de Copii din Cluj-Napoca

Echipamente medicale, intrate în dotarea Spitalului de Copii din Cluj-Napoca. FOTO CJ Cluj

Consiliul Județean Cluj a recepționat 20 de noi echipamente medicale de înaltă tehnologie care au fost deja livrate Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii din Cluj-Napoca.

Este vorba despre două tomografe cu impedanță electrică, trei lămpi scialitice mobile și 15 lămpi de examinare.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Aceste aparaturi sunt extrem de utile întrucât facilitează realizarea unui act medical de cea mai bună calitate și vin în sprijinul specialiștilor în procesul de diagnosticare și tratare a micilor pacienți.”

Noile dotări au fost achiziționate în cadrul proiectului cu finanțare europeană câștigat de forul administrativ județean și care vizează dotarea Unității de Primire a Urgențelor din Spitalul de Copii, în contextul pandemiei COVID-19, valoarea acestora fiind de 290.400 lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*