Consiliul Concurenţei analizeză preluarea de către Claas Regional Center S.E. Europe S.R.L. a 20% din părțile sociale ale Serv Class S.R.L.

Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței. FOTO Consiliul Concurenței.

Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care compania CLAAS Regional Center South East Europe S.R.L. intenționează să achiziționeze 20% din părțile sociale ale SERV CLASS S.R.

CLAAS Regional Center South East Europe S.R.L. face parte din Grupul CLAAS, un grup internațional de companii active la nivel mondial în domeniul producției și distribuției de mașini și echipamente agricole. CLAAS Regional Center South East Europe S.R.L. activează pe piața angro de mașini și utilaje de uz agricol.

SERV CLASS S.R.L. este, în prezent, unul dintre dealerii autorizați ai CLAAS Regional Center South East Europe S.R.L. în România, fiind activă pe piața de retail a mașinilor și utilajelor de uz agricol. Societatea comercializează o gamă largă de utilaje și echipamente agricole, inclusiv echipamente pentru irigații, prin intermediul filialei sale SERV CLASS IRIGATII S.R.L. Compania este distribuitor autorizat și al altor mărci internaționale, în afară de CLAAS, precum Amazone, Lemken, Berthoud, Berthoud, Siptec, Agroliner, Oehler și altele.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei. Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*