Consiliul Concurenței analizează preluarea Dentstore SRL, Rebox Concept SRL și Dentstore Bulgaria LTD Eood de către Dental Ventures Capital SRL

Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței. FOTO Consiliul Concurenței.

Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care Dental Ventures Capital SRL intenționează să preia direct compania Dentstore SRL și, indirect, societățile Rebox Concept SRL și Dentstore Bulgaria LTD EOOD.

Dental Ventures Capital SRL este o companie de tip holding care face parte din Grupul Abris, prezent pe piaţa din România prin mai multe companii care desfășoară activităţi în domenii precum: distribuția de consumabile și echipamente pentru cabinete și laboratoare stomatologice, reciclare – colectare de deşeuri şi producție de fibre din polyester reciclat, sectorul produselor igienico-sanitare, lucrări de instalații electrice, activități de realizare a soft-ului la comandă și furnizare de servicii privind sistemele/centrele de securitate etc.

Dentstore SRL distribuie, în principal, consumabile și echipamente pentru cabinete și laboratoare stomatologice, iar, în secundar, alte produse medicale (generale).

Rebox Concept desfășoară activități de logistică și suport pentru activitatea de distribuție a grupului Dentstore.

Dentstore Bulgaria LTD EOOD activează în domeniul distribuției de consumabile și echipamente medicale/dentare pe piața din Bulgaria.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei. Autoritatea de concurență va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*