A fost deschis traficul rutier pe Pasajul Domnești

Pasajul Domnești. FOTO CNAIR

Vineri, 11.11.2021, începând cu ora 12:00, s-a deschis traficul rutier pe pasajul suprateran de la Domnești.

Pasajul Suprateran Domnești are o lungime de 0.536 km și lucrările au fost finanțate prin POIM, Fonduri Externe Nerambursabile 2014-2020, cu valorea de 91.552.381,90 lei fără TVA.

Antreprenorul desemnat să realizeze acest proiect a fost Asocierea SC STRACO Group SRL – SC COMNORD SA – SC SPECIALIST Consulting SRL.

Având în vedere că liderul Asocierii, SC Straco Grup SRL, a intrat în procedură de insolvență, și neavând capacitatea financiară pentru continuarea lucrărilor, s-a găsit o soluție de includere a unui subantreprenor, respectiv SC Tracon SRL, care în luna decembrie 2020, a preluat lucrările asumându-și finalizarea lucrărilor de construcție a Pasajului Domnești.

Pasajul Domnești, împreună cu alte obiective de infrastructură, a fost gândit și implementat de CNAIR la sfârșitul anului 2017 pentru fluidizarea traficului la nivelul municipiului București. De asemenea, pasajul suprateran de la Domnești, configurat sub formă de sens giratoriu suspendat, se află la intersecția dintre Strada Prelungirea Ghencea – DJ602 și Centura București.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*