Telekom Romania Mobile lansează ediția 2024 a programului „Bursele Telekom”

FOTO Telekom Freigabe nur für interne redaktionelle Nutzung und Dokumentation. Dem Fotograf liegt keine schriftliche Einverständnis vor. Jede weitere Nutzung nur nach Rücksprache mit der abgebildeten Personen!

Telekom Romania Mobile anunță deschiderea înscrierilor pentru programul de susținere a tinerilor ”Bursele Telekom”, în cadrul căruia zece studenți din anul I de studii vor primi burse de câte 3.300 de lei pe perioada studiilor.

Sunt eligibili studenții din anul I, cu rezultate școlare foarte bune, obiective de carieră foarte bine stabilite, cu proiecte extra curriculare și activități de voluntariat remarcabile, înscriși într-o instituție de învățământ superior de stat din România, programul de studii licență, categoriile buget sau taxă, la zi, la următoarele specializări: automatică și calculatoare, informatică, cibernetică, matematică, inginerie electrică, electronică, respectiv telecomunicații și tehnologia informației.

Susținerea financiară este egală cu salariul minim pe economie în vigoare în perioada ianuarie – iunie 2024, lunar, pentru fiecare student. Actualmente, acesta este de 3.300 de lei brut și poate fi modificat în funcție de deciziile Guvernului în 2024.

”Din dorința de a contribui la formarea celor mai buni dintre tinerii României, oferim aceste burse, încă din 2010, unor studenți remarcabili care au potențialul de a deveni liderii de mâine. Având în vedere cererea ridicată pe piața muncii pentru forța de muncă specializată în STEM (știință, tehnologie, inginerie și matematică), este important să susținem tinerii care au rezultate academice excepționale și în egală măsură, se implică în proiecte care ajuta la dobândirea diferitelor tipuri de abilități, devenind astfel cât mai performanți și pregătiți pentru viitor”, a declarat Ștefania Petre, Director Afaceri Externe și Securitate, Telekom Romania Mobile.

Competiția „Bursele Telekom” este organizată în două etape. Prima etapă, care este și eliminatorie, presupune completarea și trimiterea unui formular de înscriere pe website-ul www.burseletelekom.ro . În această etapă vor fi selectați 20 finaliști, care se vor califica în etapa a doua – participarea la un interviu online – în urma căruia vor fi desemnați câștigătorii celor 10 burse.

Ediția de anul acesta se desfășoară în perioada 14 noiembrie 2023 – 18 ianuarie 2024, astfel:

14 noiembrie 2023, ora 12:00 – 29 decembrie 2023, ora 18:00  –  înscrierea candidaților pe website-ul www.burseletelekom.ro;

8 ianuarie 2024 – anunțarea celor 20 finaliști;

16 ianuarie 2024 – sesiunea de interviuri online cu juriul Bursele Telekom;

18 ianuarie 2024 – anunțarea celor 10 studenți câștigători.

Juriul „Bursele Telekom” este format din profesioniști și academicieni din domeniul comunicării și cadre didactice de la instituții de învățământ superior de specialitate.

„Bursele Telekom” reprezintă un program de responsabilitate corporativă al Telekom Romania Mobile, organizat cu scopul de a identifica tineri cu potențial de lideri, pasionați de domeniul pe care și l-au ales pentru studiu, cu rezultate școlare foarte bune și obiective de carieră foarte bine stabilite, care s-au remarcat prin proiecte extra curriculare și activități de voluntariat. Programul a fost lansat în anul 2010 și a susținut, în decursul anilor, studenți cu performanțe deosebite în domeniul lor de studiu. Până în prezent, 130 bursieri, studenți la universități de prestigiu din România, au beneficiat de susținere financiară din partea Telekom Romania Mobile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*