VIDEO Primăria Călărași amenajează 70 de locuri de parcare lângă Școala Tudor Vladimirescu

Parcare amenajată de Primăria Călărași.

Primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, a anunțat că au început lucrările pentru amenajarea unei parcări lângă Școala Tudor Vladimirescu, care va avea 70 de locuri și va fi gata până în data de 10 septembrie.

Marius Dulce a declarat că prin realizarea acestei parcări va fi fluidizat traficul din zonă.

“Am demarat lucrările de amenajare a parcării situată pe aleea din dreptul Şcolii Tudor Vladimirescu. În jur de 70 de locuri de parcare vor fi date în folosință cetățenilor din zonă.

Avem ca termen de finalizare data de 10 septembrie pentru ca atunci când vor începe copiii școala să avem condiții de parcare pentru părinți dar să şi fluidizăm traficul din zonă. Îmbunătăţiri va suferi şi partea carosabilă aplicând un covor asfaltic”, a spus primarul Marius Dulce.

El a precizat că Primăria ia în calcul și construirea unei parcări în apropierea magazinului Penny.

“De asemenea luăm în calcul şi construirea unei parcări de reşedinţă şi în vecinătatea magazinului Penny de pe Belşugului primind în acest sens solicitări din partea locatarilor din zonă”, a afirmat Marius Dulce.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*