Noua serie de televizoare TCL C84 QLED Mini LED a ajuns pe piața din România

FOTO Bright Kite

TCL, cel de-al 2-lea cel mai mare producător mondial de televizoare și lider de piață în domeniul televizoarelor cu diagonala de 98 de inchi, a anunțat lansarea noii serii de televizoare premium C84 pe piața din România, la foarte scurt timp după premiera europeană. Televizoarele TCL C84 QLED Mini LED sunt acum disponibile în modele cu diagonale cu dimensiuni de 55″, 65″, 75″ și 85″.

Noua serie de televizoare TCL C84 ridică standardele în ceea ce privește calitatea audiovizuală și caracteristicile software ale televizoarelor, asigurând atingerea unor performanțe remarcabile în orice situație. Având la bază tehnologiile TCL Mini LED și QLED, susținute de algoritmii de calitate a imaginii AiPQ Processor 3.0, noile modele oferă performanțe remarcabile: calitatea imaginii este îmbunătățită, iar luminozitatea de 2.000 de nits permite ecranului HDR să creeze și să redea un contrast impresionant.

Dotat cu Game Master Pro 2.0, HDMI 2.1, ALLM, 144Hz VRR, FreeSync Premium Pro, TCL Game Bar, 240Hz Game Accelerator și cele mai recente formate HDR acceptate (inclusiv HDR10+, Dolby Vision, Dolby Vision IQ), noile televizoare TCL Mini LED sunt cel mai bun partener pentru vizionarea de filme, seriale sau evenimente sportive în format HDR, dar și cea mai bună alegere pentru iubitorii de jocuri video.

Seria TCL C84 combină în mod remarcabil tehnologiile QLED și Mini LED. TCL a fost prima companie din lume care a introdus tehnologia Mini LED în 2019 și de atunci a îmbunătățit-o continuu, ridicând standardul de calitate a imaginii la un nivel din ce în ce mai înalt. Seria C84 dublează numărul de diode de iluminare de fundal Mini LED față de predecesorul său, C835, și aduce un nivel de luminozitate de 2000 nits, care permite redarea celor mai mici detalii, chiar și atunci când sunt redate pe o suprafață antireflex, asigurând astfel confortul unei vizionări impecabile în orice moment al zilei.

Toate aceste fac din noua serie de televizoare TCL Mini LED alegerea perfectă pentru a viziona orice tip de divertisment, în orice moment.

Disponibilitate și prețuri

Noile televizoare din seria TCL C84 sunt disponibile în principalele rețele de magazine online din România în dimensiuni de 55″, 65″, 75″ și 85″.  Majoritatea modelelor au garanție de 2 ani.

Modelul TCL 55C845 este disponibil la prețuri începând cu 4.617 RON.

Modelul TCL 65C845 este disponibil la prețuri începând cu 5.744 RON.

Modelul TCL 75C845 este disponibil la prețuri începând cu 7.192 RON.

Modelul TCL 85C845 este disponibil la prețuri începând cu 8.928 RON.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*