O sumă de 11 milioane lei a fost alocată pentru servicii socio-educaționale și promovarea spiritului antreprenorial

Cseke Attila. FOTO Ministerul Dezvoltării

Cseke Attila, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, a semnat 7 noi contracte de finanțare, în valoare totală nerambursabilă de 11.048.288,75 de lei, prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020, coordonat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Dintre acestea, 5 proiecte vizează modernizarea infrastructurii sociale și educaționale din:

  • municipiul Sebeș, pentru amenajarea unui centru comunitar multifuncțional, va beneficia de 3.259.529 lei;
  • comuna Aninoasa (jud. Dâmbovița) va beneficia de 484.522,88 lei pentru un centru comunitar integrat;
  • municipiul Sibiu, pentru construirea unei case de tip familial și a unui centru de zi pentru recuperare, va beneficia de 4.696.904,28 lei;
  • comuna Roșia de Amaradia (jud. Gorj) va beneficia de 468.087,34 lei pentru un centru comunitar integrat;
  • municipiul Turda, pentru construirea infrastructurii educaționale suport pentru formare profesională (laborator școală profesională), va beneficia de 884.666,59 lei.

Alte 2 proiecte au ca obiectiv consolidarea poziției pe piață a unor firme, prin dezvoltarea activității și achiziția de echipamente moderne.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*