DAL Travel prezintă topul destinațiilor premium pentru anul 2024

Carnavalul de la Rio. FOTO Dal Travel

Consultanții DAL Travel, unul dintre cei mai cunoscuți touroperatori din România cu produse turistice de tip premium, înființat în anul 2000 și membru al Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT), anunță topul celor mai scumpe și rafinate pachete turistice și circuite super premium pentru anul 2024. Cu destinații ce promit o experiență excepțională și memorabilă, aceste călătorii sunt menite să ducă turiștii noștri în aventuri de neuitat, în cele mai spectaculoase colțuri ale lumii.

Cererea pentru programele Super Premium a crescut, potrivit consultanților DAL Travel, cu 40% față de anul precedent. Cel mai scump program din ultima vreme achiziționat de la DAL Travel a costat 45.000 de euro și a implicat explorarea Arhipelagului Polinezian, cu zboruri în business class și cazări în bungalow-uri pe apă din resorturi de 5*.

Iată un top 10 al programelor Super Premium pentru anul 2024

Revelion în Polinezia Franceză și Japonia

Perioada: 26 decembrie 2023 – 11 ianuarie 2024

Tarif: 8.670 EURO/persoană

Revelion în Polinezia Franceză și Statele Unite ale Americii (sold out)

Perioada: 27 decembrie 2023 – 10 ianuarie 2024

Tarif: 8.150 EURO/persoană

Revelion Sydney & Croazieră de Lux în Pacific

Perioada: 27 decembrie 2023 – 15 ianuarie 2024

Tarif: 7.870 EURO/persoană

Chile – Marele Circuit și Insula Paștelui (sold out)

Perioada: 6 martie 2024 – 23 martie 2024

Tarif: 6.370 EURO/persoană

Croazieră în Patagonia și Antarctica

Perioada: 5 ianuarie – 30 ianuarie 2024

Tarif: 6.640 EURO/persoană

Croazieră de Crăciun și Revelion în Asia

Perioada: 20 decembrie 2023 – 08 ianuarie 2024

Tarif: 5880 EURO/persoană

Croazieră de Crăciun și Revelion în Marea Caraibilor

Perioada: 22 decembrie 2023 – 10 ianuarie 2024

Tarif: 5.765 EURO/persoană

Crăciun în Ecuador și Revelion în Insulele Galapagos

Perioada: 20 decembrie 2023 – 5 ianuarie 2024

Tarif: 5735 EURO/persoană

Chile, Argentina, Brazilia și Carnavalul de la Rio

Perioada: 16 februarie 2024 – 2 martie 2024

Tarif: 5.710 EURO/persoană

Croazieră de Crăciun și Revelion în Insulele Canare

Perioada: 20 decembrie 2023 – 3 ianuarie 2024

Tarif: 5.480 EURO/persoană

“Itinerariile acestor pachete turistice reprezintă aventuri de neuitat, experiențe cu totul deosebite. Ele scot turiștii din “drumuri bătătorite” pentru a experimenta adevărata esență a destinației. Noi transmitem mereu turiștilor noștri: faceți din viață cea mai frumoasă aventură! De altfel, sloganul DAL Travel este “Agenția devoratorilor de turism”, iar deviza pentru destinațiile premium este “Pentru amintirile unei vieți”. O destinație premium nu se rezumă doar la exotism sau distanțe îndepărtate. Înțelegem că o călătorie premium înseamnă o experiență de neuitat, care îmbină serviciile impecabile cu locații de excepție. Am avut familii, cupluri, care au cheltuit peste 30.000 de euro pentru anumite experiențe unice de călătorie”, declară Daniela Nedelcu, director general al DAL Travel.

Ce implică programele Super Premium

Servicii Personalizate: Un ghid experimentat va fi mereu la dispoziția turiștilor, asigurându-se că fiecare detaliu este perfect aliniat cu preferințele și necesitățile lor.

Experiențe unice: Itinerariile sunt create cu grijă pentru a oferi momente de neegalat, de la petrecerea Anului Nou în insulele exotice ale Polineziei Franceze la explorarea peisajelor uimitoare din Noua Zeelandă și Tasmania.

Opțiuni de lux: Pentru o călătorie premium, sunt alese cele mai prestigioase hoteluri, croaziere și experiențe, astfel încât oaspeții să se bucure de confortul și rafinamentul maxim pe întreaga durată a călătoriei.

Grupuri mici și exclusive: Aceasta permite astfel o interacțiune mai personală cu ghidul și colegii de călătorie, facilitând accesul la locuri și evenimente speciale.

Călătoria premium oferă oportunitatea de a experimenta lumea într-un mod deosebit, oferind momente prețioase și amintiri de neuitat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*