Au fost verificate lucrările pe șantierul drumului expres Craiova – Pitești

Lucrări de infrastructură. FOTO Pixabay.com

Secretar de Stat în Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, Ionel Scrioșteanu, alături de Cristian Pistol, Director General al CNAIR, au verificat activitatea pe tronsonul 2 al primului drum expres din România, Craiova – Pitești.

Ambii oficiali au constatat o bună mobilizare, atât a constructorului, cât și a consultantului.

“Văd că vremea ține cu noi și sper să continuați cu același aplomb lucrările, astfel încât toți conducătorii auto să se bucure de acest prim drum expres al rețelei de infrastructură rutieră  din România”, a declarat Ionel Scrioșteanu, Secretar de Stat în Ministerul Transporturilor și Infrastructurii.

La rândul său, Cristian Pistol, Director General al CNAIR a precizat că este mulțumit de ritmul lucrărilor.

“Sunt convins că dacă și pe celelalte tronsoane se va lucra în același ritm, în anul 2024 se va putea deschide circulația integral pe cei peste 121 de km ai primului drum expres din România. Cred într-un parteneriat corect cu antreprenorii, pentru ca orice eventuală problemă să fie depășită rapid și eficient. Fermitatea și corectitudinea sunt reperele de bază în relația dintre CNAIR și partenerii companiei, fie că vorbim de antreprenori, sau pur și simplu de oamenii care folosesc rețeaua rutieră din România”, a mai declarat DG CNAIR, Cristian Pistol.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*