Agenția de turism Vola aduce cele mai mici prețuri din an la biletele de avion. Zboruri începând de la 27 de euro spre Italia, Belgia, Franța și Germania

Planuri de vacanță. FOTO Agenția de turism Vola

Planuri de călătorie în 2024? Agenția de turism online Vola.ro derulează pentru al șaselea an campania Ieftinuarie, cea mai așteptată perioadă pentru clienții Vola, campania care le aduce acestora cele mai mici prețuri din an la biletele de avion.

Vola.ro anunță în premieră o surpriză pentru cei care achiziționează bilete de avion de Ieftinuarie: fiecare al cincilea client e  câștigător. Vola pune în joc premii de peste 85.000 de euro care constau în vouchere între 10 și 100 de euro, ce pot fi utilizate la cumpărarea unor bilete de avion sau servicii pe platformă. De asemenea, există și o loterie la final de campanie, iar marele premiu este de 5.000 de euro.

Ieftinuarie 2024: bilete de la 27 de euro spre Italia, Belgia, Franța și Germania

Două dintre cele mai mari companii aeriene low cost au avut deja promoții de început de an, însă urmează oferte și din partea celorlalte, alături de cele de linie. Astfel, în Ieftinuarie, cele mai ieftine destinații cu plecare din România sunt orașele europene, alese frecvent de români pentru vacanțe și călătorii de afaceri, cât și pentru ocazionalele vizite ale prietenilor și ale rudelor. Printre zborurile cu cele mai accesibile tarife se numără: Timișoara – Milano și București – Bruxelles, cu bilete de la 27 de euro, Cluj-Napoca – Viena, București – Veneția, București – Bologna, cu bilete de la 28 de euro, Timișoara – Frankfurt și Cluj-Napoca – Londra, cu bilete de la 29 de euro.

Vola.ro pune în joc și numeroase oferte sub 50 de euro: Cluj-Napoca – Berlin, București – Roma, București – Salonic, de la 31 de euro, București – Nisa, de la 32 de euro, București – Malta, de la 34 de euro, București – Napoli și București – Atena, de la 37 de euro, București – Catania, de la 40 de euro. Pentru cele mai scumpe destinații europene, prețurile de Ieftinuarie sunt sub 100 de euro: Timișoara – Barcelona și București – Madrid, de la 58 de euro, Cluj-Napoca – Lisabona, de la 68 de euro, București – Sevilla, de la 77 de euro, București – Antalya, de la 91 de euro.

Mai mult decât atât, sunt și câteva destinații mai puțin populare în rândul turiștilor, dar spre care există zboruri la prețuri accesibile de Ieftinuarie, astfel că pot fi o idee bună pentru cei care doresc să exploreze locuri noi: București – Tirana, zboruri de la 27 de euro, Cluj-Napoca – Basel, zboruri de la 32 de euro, București – Lyon, zboruri de la 34 de euro, București – Oslo, zboruri de la 41 de euro, Cluj-Napoca – Alicante, zboruri de la 64 de euro, București – Sevilla, zboruri de la 77 de euro.

Prețurile pentru biletele achiziționate de Ieftinuarie sunt, în medie, cu până la 60% mai ieftine decât prețurile medii ale biletelor în restul anului.

Beneficiile zborurilor rezervate în campania Ieftinuarie

Ieftinuarie este deja considerat Black Friday-ul călătoriilor cu avionul, fiind cea mai ieftină lună pentru a achiziționa bilete pentru întregul an, inclusiv pentru sezonul estival, când, de regulă, tarifele cresc considerabil. De altfel, călătorii pot profita din plin de prețurile reduse din ianuarie, pentru că, indiferent de schimbările care apar, fie din dorința pasagerilor sau determinate de factori externi, cu Vola.ro sunt acoperiți în orice situație.

Cu Vola, călătoriile sunt mult mai sigure datorită produselor Flex, care permite anularea sau reprogramarea în mod voluntar a călătoriei cu 24 de ore înainte de plecare cu garanția de a primi 90% din contravaloarea rezervării sau reprogramarea zborului în limita valorii inițiale a biletului, și Trip Protect, care asigură continuarea călătoriei prin găsirea unor alternative rapide de zbor la destinație, în cazul în care zborul pasagerului e anulat sau întârziat prea mult. Ambele servicii pot fi adăugate înainte de finalizarea rezervării.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*