Shopika anunță o creștere cu 90% a cifrei de afaceri datorită unei strategii de marketing coerente

FOTO Sunday PR

Magazinul online de fashion Shopika, proiect de business fondat în urmă cu 2 ani, a estimat încheierea anului 2022 cu o cifră de afaceri de 2.500.000 lei, în creștere cu 90% față de anul anterior. Această creștere spectaculoasă se datorează schimbării strategiilor de marketing realizate în ultimele luni și a consolidării brandului prin prezența pe tot mai multe canale online, de la portaluri de fashion până la marketplace-uri.

Dezvoltarea notorietății magazinului de fashion shopika.ro se observă inclusiv prin creșterea traficului pe site, cu peste 50.000 de vizitatori, care au condus implicit către obținerea de conversii.

”Magazinul online a înregistrat o creștere spectaculoasă de 90% față de anul 2021, rezultat favorabil pe care îl atribuim strategiei de marketing online. De asemenea, în sprijinul acesteia am pornit programul de afiliere 2 performant care a completat canalele de promovare și a condus la vânzări în medie de 15.000 lei/luna (aprox 14% din vânzările lunare totale din site). Tot în această perioadă a crescut valoarea medie a coșului de cumpărături, cât și numărul de clienți noi. Bineînțeles că această creștere ne motivează să depunem și mai mult efort și să venim în întâmpinarea clientelor noastre cu produse de calitate, la modă, după ultimele tendințe.” a declarat Sonia, administrator și asociat Shopika.

Vânzările pe site au crescut cu 92% față de anul anterior

Se știe că domeniul Fashion este printre cele mai competitive din comerțul online românesc, dar totodată este și categoria cea mai matură digital. Dovadă este și creșterea numărului de comenzi pe shopika.ro.

”În perioada ianuarie – noiembrie 2022, pe shopika.ro s-au înregistrat aproximativ 12.000 de comenzi, față de 6.180 de comenzi înregistrate în același interval al anului trecut, deci o creștere de 92%. Ne bucură enorm această evoluție a business-ului și ne dorim să menținem această creștere și în anul ce vine.” a declarat Sonia, administrator și asociat Shopika.

În prezent, pe site se găsesc articole de îmbrăcăminte, accesorii și bijuterii pentru femei. În topul celor mai căutate produse de pe shopika.ro sunt accesoriile, urmate îndeaproape de rochii. Clientele caută ţinute și accesorii casual chic pentru fiecare zi, ţinute pe care să le poarte la birou, dar şi articole pentru ocazii speciale.

Rezultatele favorabile, înregistrate în materie de creștere a afacerii de către Shopika, inspiră echipa ca, în fiecare an, să se dezvolte, să evolueze și să ofere cele mai bune produse și servicii.

Reduceri și discounturi de Sărbători

Pe lângă rapiditate și siguranța achiziției online, cumpărătorii shopika.ro au beneficiat de o experiență cât mai plăcută și reduceri substanțiale în perioada Sărbătorilor de Iarnă. Strategia de viitor a magazinului online shopika.ro se va baza pe creșterea notorietăţii brandului şi creşterea numărului de produse. Compania investeşte constant în digitalizarea platformei magazinului online şi optimizarea proceselor, având ca obiectiv creşterea eficienţei echipei.

”În acest an am pregătit pentru evenimentul Black Friday o serie de oferte cu diferite discounturi ceea ce a dus la o dublare a numărului de vânzări. Pe lângă acest lucru, avem în vedere un upgrade al platformei de e-commerce care vine în întâmpinarea clienților cu noi facilități pentru a face procesul de cumpărare cât mai simplu, plăcut și rapid.”a declarat Sonia, administrator și asocial Shopika.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*