O companie de management a destinației din Iordania vine în România în căutare de parteneri

Petra, Iordania. FOTO StockSnap
Petra, Iordania. FOTO StockSnap

Compania Dream Jordan vine la București pentru a discuta cu potențiali parteneri.

Iordania a devenit o destinație tot mai populară printre turiștii români în ultimii ani. În anul 2019, înainte de pandemie, peste 14.000 de turiști români au vizitat țara, ceea ce a reprezentat o creștere de aproape trei ori față de 2015. Din toate țările din Europa de Est, doar Polonia a atras mai mulți turiști decât România.

Iordania oferă o varietate de opțiuni turistice pentru vizitatori, care vor descoperi comori istorice precum orașul Petra și castelele, faimoase situri biblice și islamice, mâncăruri etnice delicioase, precum și aventuri unice la Marea Roșie, deșertul Wadi Rum și Marea Moartă. Există peste 50 de agenții de turism și turoperatori din România care oferă tururi în Iordania și capitala Iordaniei, Amman, este ușor accesibilă prin zboruri directe convenabile oferite de Tarom și Ryanair.

Profitând de popularitatea crescătoare a Iordaniei ca destinație turistică, turoperatorul Dream Jordan va vizita București în 8 și 9 februarie 2023 pentru a prezenta ofertele sale pe piața locală de turism. Dream Jordan este o companie de management al destinațiilor inovatoare, care oferă tururi unice, exclusive și interesante atât pentru persoanele singure, cât și pentru grupuri. Pe lângă Iordania, Dream Jordan oferă tururi în Țara Sfântă, Ierusalim și Betleem, precum și combinații de excursii în Arabia Saudită, Israel și Egipt.

Iordania este o destinație plină de surprize, cu o varietate de locații uimitoare de vizitat, precum itinerarii artistice, culturale și istorice unice. Este una dintre cele mai dorite destinații din Orientul Mijlociu. Dream Jordan oferă o gamă largă de opțiuni turistice, de la programe de buget pana la lux de cinci stele, garantând întotdeauna cele mai bune prețuri. Pentru orice întrebări sau nevoi, Dream Jordan poate oferi: preturi competitive, răspunsuri rapide la întrebări despre itinerarii și oferte pentru excursii, servicii adaptabile si personalizate si o credibilitate ridicată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*