Wizz Air anunță o rută mult așteptată de la Craiova către Dortmund

Aeronavă Wizz Air. FOTO cadiju1968
Aeronavă Wizz Air. FOTO cadiju1968

Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa și cea mai sustenabilă din punct de vedere ecologic pe plan global, a anunțat astăzi o nouă rută din Craiova către Dortmund. Biletele sunt disponibile acum pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil, începând cu 119 RON.

Pasagerii sunt bineveniți să se îmbarce pe zborurile directe către Dortmund, un oraș pitoresc din Germania, renumit pentru clubul său de fotbal, Borussia Dortmund, și faimosul stadion Signal Iduna Park. Vizitatorii se pot bucura în direct de atmosfera electrizantă a unui meci de fotbal sau pot explora muzeul clubului pentru a afla mai multe despre istoria ilustră a acestuia.

Pasionații de cultură vor aprecia varietatea de muzee din Dortmund. Dortmund U-Tower, o fostă berărie transformată în centru cultural, găzduiește Muzeul Ostwall, care prezintă deopotrivă arta modernă și pe cea contemporană. O altă atracție demnă de vizitat este Muzeul de Artă și Istorie Culturală, unde turiștii pot explora o multitudine de exponate, datând din Antichitate și până în zilele noastre.

Iubitorii de natură se pot delecta cu frumusețea parcurilor și a spațiilor verzi din Dortmund. Westfalenpark, care se întinde pe mai mult de 70 de hectare, găzduiește grădini pitorești, o grădină de trandafiri uimitoare și o grădină japoneză încântătoare. Este un loc perfect pentru a vă relaxa, pentru a face o plimbare lungă sau pentru a vă bucura de un picnic.

Cursa Craiova – Dortmund va avea loc în zilele de vineri și luni, începând cu data de 30 octombrie 2023.

Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager la Wizz Air, a spus: „Suntem extrem de încântați să includem Dortmund pe lista destinațiilor din Craiova. Devotamentul nostru de a oferi opțiuni de călătorie convenabile și la tarife reduse pentru pasagerii români rămâne neclintit. Introducerea acestei noi conexiuni de zbor este o dovadă a investiției și expansiunii noastre continue pe piața din România. Așteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm călătorii din Craiova și nu numai la bordul zborurilor noastre către Dortmund.”

Sorin Manda, Director General la Aeroportul International Craiova, a declarat: „Reintroducerea zborului regulat Craiova – Dortmund reprezintă pentru noi dovada potențialului de trafic al arealului pe care îl deservim și, totodata confirmarea încrederii pe care compania aeriana Wizz Air o are in Aeroportul Internaţional Craiova. Redeschiderea acestei rute vine intr-o perioadă în care traficul a depaşit previziunile pentru anul în curs, înca o dovadă a atracției pe care Aeroportul o reprezintă pentru pasageri, dar și a eforturilor continue depuse pentru dezvoltarea infrastructurii și a serviciilor aeroportuare.”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*