Waterdrop introduce în portofoliul permanent gama SKY, ideală pentru hidratarea în zilele reci

FOTO Junecom

Waterdrop, producătorul de Microdrinks și recipiente sustenabile pentru apă, anunță consolidarea gamei de produse, introducând sortimentul SKY în portofoliul permanent. Microdrinkul conține o fuziune de fructe, precum pineberry, fructul de cactus și fructul pasiunii, oferind apei o aromă unică datorită extractelor naturale din fructe.

Începutul de an ne găsește adesea dornici de schimbare și simțim nevoia de un boost de motivație. Aroma SKY nu reprezintă doar un mix echilibrat între aromele fresh și dulci, ci ne îndeamnă să privim către cer, căte libertare și visuri îndrăznețe.

Nota principală a noii arome este cea de pineberry, cunoscută drept căpșuna albă. Cu un gust asemănător al ananasului, aceasta conține nutrienți, antioxidanți, vitamina C, fier, magneziu și calciu. Sărace în calorii și grăsimi, semințele fructelor pineberry reprezintă o sursă importantă de fibre solubile.

Dulce și zemos, fructul de cactus este bogat în vitamina C, provitamina A, zaharuri, proteine şi lipide capabile să acopere nevoile energetice ale organismului, fiind totodată, o sursă importantă de fibre solubile şi insolubile. Cele două ingrediente sunt completate de fructul pasiunii, bogat în minerale ce ajută la reducerea stresului oxidativ. În plus, cuburile solubile sunt îmbogățite cu vitaminele C, B1 și B3, necesare organismului, în special în zilele reci de iarnă.

„Sustenabilitatea, sănătatea consumatorilor și grija pentru mediul înconjurător rămân misiunile noastre și în 2023. Schimbarea începe cu fiecare dintre noi, iar obiceiurile bune se construiesc în timp. Viziunea noastră este să construim o lume în care plasticul să nu mai ajungă niciodată deşeu, astfel că am creat gama Microdrinks drept o alternativă mai sustenabilă la băuturile îmbuteliate, întrucât conțin cu 98% mai puțin plastic”, declară Katerina Navratilova, CEO Waterdrop CEE.

Pentru că fiecare celulă din corp are nevoie de apă, iar hidratarea corespunzătoare ajută organismul să funcționeze în mod corect, pielea căpătând un aspect sănătos, Waterdrop propune o serie de accesorii atractive, cu design modern, care să încurajeze consumul regulat de apă pe parcursul întregii zile.

Odată cu relansarea sortimentului SKY, brandul a creat o nouă sticlă cu design tematic în nuanță metalică, inspirată din albastrul cerului. Recipientul este ideal pentru cei care își doresc ca băutura să rămână la temperatura optimă cât mai mult timp, fiind confecționat din oțel inoxidabil cu pereți dubli. Astfel, băutura se menține rece până la 24 de ore și fierbinte timp de 12 ore. Disponibilă atât în varianta de 600 ml, cât și de 1 l, sticla este prevăzut cu un capac din oțel inoxidabil, ce se închide etanș pentru a evita vărsarea conținutului în timpul transportului.

Colecția este completată de un set de pahare și căni, fabricate dintr-un material foarte rezistent. Reutilizabile și durabile, potrivite pentru orice tip de băutură, fie rece sau caldă, acestea reprezintă alternativă  la  cele confecționate din plastic.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*