UNPR: “India este o piață interesantă pentru mediul de afaceri românesc”

Conducerea UNPR, la discuții cu ambasadrul Indiei la București, Rahul Shrivastava. FOTO UNPR
Conducerea UNPR, la discuții cu ambasadrul Indiei la București, Rahul Shrivastava. FOTO UNPR

Președintele Uniunii Naționale a Patronatului Român (UNPR), Ioan Lucian, s-a întâlnit cu Excelența Sa Rahul Shrivastava, Ambasadorul Indiei în România. Alături de președintele UNPR, s-a aflat și Vlad Deac, noul președinte al Federației Patronilor Bihor, precum și oameni de afaceri bihoreni, membrii ai organizației patronale județene.

Principalele teme dezbătute au fost legate de domeniul IT, turism și forță de muncă. India este una dintre forțele mondiale din domeniul IT, companiile indiene din acest domeniu fiind deosebit de căutate și apreciate în întreaga lume.

“Vă propun, Excelența Voastră, să conlucrăm pentru a putea facilita colaborări între companiile indiene de IT și cele mai importante clustere românești din acest domeniu,” a menționat președintele UNPR, Ioan Lucian, în dialogul său cu Ambasadorul Indiei.

”Suntem interesați de forța de muncă indiană disponibilă pentru a veni în România, precum și de posibilități de a exporta produse românești către marele consumator, statul indian,” a ținut să precizeze președintele FPB, Vlad Deac.

Ambasadorul Indiei în România, Excelența Sa Rahul Shrivastava, le-a solicitat oamenilor de afaceri să îl contacteze pentru orice probleme de interes pentru India, promițând că va fi prompt în a le răspunde și a-i sprijini în contactarea companiilor indiene.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*