Un nou magazin Altex modernizat, ȋn Cluj Napoca

Magazin Altex. FOTO Altex

Altex, liderul pieței electro-IT din România, continuă strategia de modernizare și tehnologizare a magazinelor și a finalizat reamenajarea magazinului din Complexul Aushopping Iris, Cluj Napoca, deschis ȋn 2007.  Din 7 aprilie, clienții retailer-ului sunt așteptați ȋntr-o atmosferă festivă, pentru a se bucura atât de noile facilități ale magazinului, cât și de ofertele speciale.

Magazinul se află ȋn incinta Complexului Aushopping Iris, din Cluj-Napoca (Bdul. Muncii, Nr. 1-15), și are o suprafață de peste 1.000 mp. Retailer-ul mai deține două magazine ȋn oraș: Media Galaxy Vivo Cluj și Altex Iulius Mall.

Pe lângă schimbarea mobilierului, a sistemelor tradiționale de iluminare, cu cele LED, care au un consum redus de energie, au fost introduse etichete electronice și displayuri digitale, care asigură o vizibilitate crescută a produselor și ofertelor la raft, dar și o schimbare rapidă și conformă a prețurilor.

Joi, 7 aprilie, grupul de dans Barbarossa va fi responsabil cu distracția și vor oferi clienților un show live, cu muzică, dans și multă voie bună.

Magazinul va fi deschis zilnic, ȋntre 9:00 și 21:00, iar pe 7 aprilie, va avea un program extins, de la 7:00 la 21:00.

Weekend prelungit, cu oferte speciale

Locuitorii municipiului Cluj Napoca vor avea parte de reduceri de până la 40% pentru echipamente electronice, electrocasnice mari și mici, produse de ȋngrijire personală și de entertainment.

Printre ofertele speciale se numără:

–         Espressor automat DeLonghi cu 993,93 lei (reducere 29%);

–         Smartphone Galaxy S21 cu 2309,92 lei (reducere 23%);

–         Plită cu gaz BEKO cu 499,90 lei;

–         Cuptor electric BEKO cu 999,90 lei.

Primele 200 de persoane care cumpără din magazin de minim 150 de lei primesc cadou o umbrelă personalizată. Ȋn plus, cei care se abonează la newsletter-ul Altex sunt ȋnscriși automat ȋntr-o tombolă unde pot câștiga premii precum un televizor, un laptop, un smartphone, un smartwatch sau un aspirator vertical.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*