Transport agabaritic pe ruta Sibiu  – Turnu Măgurele PTF

Transport agabaritic. FOTO CNAIR

În perioada 14.07.2021 – 21.07.2021 se va desfășura un transport cu depășiri pe traseul Sibiu – Turnu Măgurele PTF.

Traseul exact al acestui transport este următorul: Sibiu – A1 – DN1 – DN7 – DN7CC – DN7 – DN67 – DN64 – DN67B – DN65C – DN65F – DN65 Slatina – DN65A – Turnu Măgurele – DN52 – Turnu Măgurele PTF (județul Teleorman).

Vehiculul transportă un agregat pentru export.

Lățimea maximă a vehicului este 3,20 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculului cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*