BizPLUS este partenerul media al UNPR la Conferința de Afaceri “Republica Moldova – destinație pentru investițiile românești”

Înțelegere comercială. FOTO ccfb
Înțelegere comercială. FOTO ccfb

Uniunea Națională a Patronatului Român (UNPR), Asociația Investitorilor din România în Republica Moldova (AIR) și Biroul de Promovare Comercial-Economică (BPCE) din cadrul Ambasadei României în Republica Moldova organizează Conferința de afaceri “Republica Moldova – destinație pentru investițiile românești”

Evenimentul are loc în ziua de 27 mai, cu începere de la orele 09.30, în format online.

Pornind de la premisa că, România este principalul partener comercial al Republicii Moldova, iar numărul investițiilor din România ocupă primul loc în Republica Moldova, ne propunem valorificarea relației economice dintre cele două țări.

Oraganizatorii și-au propus ca obiectivele conferinței de afaceri să fie:

  • Prezentarea oportunităților investiționale din Republica Moldova și relatarea unor istorii de succes de către investitorii din România prezenți în Republica Moldova;
  • Valorificarea și sporirea capacității de colaborare dintre mediile de afaceri Republica
    Moldova – România;
  • Deschiderea Republicii Moldova către piața de desfacere a Uniunii Europene prin
    intermediul României;
  • Posibilitatea internaționalizării afacerilor prin organizarea sesiunilor B2B;
  • Lansarea Platformei interactive de ” Business RO – MD”, pe care o vor putea folosi companiile private din România și Republica Moldova.

La Conferință sunt invitați reprezentanți ai guvernării din ambele state: Președinția Republicii Moldova, Bașcanul UTA Găgăuzia, Consiliul Economic de pe lângă Prim-ministrul Republicii Moldova, Ministerul Economiei, Anprenoriatului și Turismului din România, precum și reprezentanți ai zonelor economice libere, ai Camerelor de Comerț și Industrie din ambele țări, agențiile de investiții locale ș imediul de afaceri din România și Republica Moldova.

Vor fi organizate și sesiuni B2B care vor cuprinde întrevederi speciale de cunoaștere și prezentare a oportunităților investiționale pe 6 domenii cheie: Agricultură, Comerț, IT, Turism, Industrie Ușoară, Imobiliare.

BizPLUS este partener media al acestui eveniment important pentru comunitatea de afaceri din ambele țări.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*