Trafic restricționat în zona pasajului CF situat pe DN1 B

STOP. FOTO kpuljek

CNAIR a anunțat că marți, 20.09.2022, în zona pasajului CF situat pe DN 1B (km 5+790), pe raza localității Blejoi, traficul se va desfășura restricționat, alternativ, pe un singur sens, în intervalul 20.09.2022 ora 22:00 – 21.09.2022 ora 05:00.

Închiderea unui sens de circulație nu va afecta gabaritul celuilalt sens.

Măsura de restricționare a traficului va fi instituită pentru a permite executarea de către CNCF CFR a unor lucrări de punere în siguranță a pasajului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*