Telekom Romania Mobile anunță ofertele pentru Sezonul Iubirii: “Ofertă pentru doi” cu comunicare nelimitată + 2 smartphone-uri la preț de 1

Andreea Cramer, Chief Commercial Officer, Telekom Romania Mobile Communications S.A. FOTO Telekom

Urmându-și promisiunea “Mobil așa cum vrei. Simplu și corect”, făcută clienților în luna noiembrie, Telekom Romania Mobile anunță o nouă ofertă pentru sezonul iubirii, pentru cei care își doresc să fie conectați permanent, ajutându-i să își împărtășească dragostea nelimitat, pe orice device, oriunde ar fi, simplu și fără grija costurilor.

Începând cu 11 februarie și până pe 31 martie 2022, în limita stocului disponibil, clienții care aleg oferta de primăvară de la Telekom Mobile, beneficiază de o ofertă pentru doi, creată special pentru ei și cineva drag. În Sezonul Iubirii, dacă o persoană alege două abonamente cu beneficii nelimitate dintre cele incluse în ofertă, va primi două smartphones dintre cele disponibile în campanie, pentru prețul unuia singur.

Telekom Mobile își menține angajamentul de a oferi clienților existenți cele mai bune oferte. De aceea, oferta de primăvară este disponibilă atât pentru clienții noi care se portează la Telekom Mobile din altă rețea sau încheie un nou abonament, cât și pentru clienții existenți, care doresc să își reînnoiască abonamentul Telekom Mobile în perioada promoției, împreună cu cineva drag din familie sau dintre prieteni.

Cei care aleg abonamentul cu beneficii nelimitate de 13 euro/lună primesc internet nelimitat pe mobil, minute și SMS-uri naționale nelimitate și roaming în Spațiul Economic European, plus 450 minute internaționale. În cadrul ofertei, clienții pot opta pentru smartphone-urile Huawei Nova 8i sau Xiaomi Redmi Note 10 Pro. Aceștia primesc două telefoane însă plătesc  doar prețul unuia dintre ele. Sau clienții pot alege abonamentul cu beneficii nelimitate de 15 euro/lună, care oferă internet nelimitat pe mobil, plus minute și SMS-uri naționale nelimitate și roaming în Spațiul Economic European, plus 500 minute internaționale, și pot opta pentru smartphone-urile Samsung Galaxy A52s 5G și OPPO Reno5 Lite, primind două telefoane la preț de unul.

“Am creat această ofertă specială pentru doi, adresându-ne celor care doresc să fie mereu conectați și să își împărtășească iubirea fără limite. Ne urmăm promisiunea Mobil așa cum vrei – simplu și corect și oferim aceleași avantaje clienților loiali ca și clienților care aleg acum să vină la Telekom Mobile: comunicare nelimitată pentru ei și cineva drag, plus 2 smartphones la preț de 1″, a declarat Andreea Cramer, Chief Commercial Officer, Telekom Romania Mobile Communications S.A.

În aceeași perioadă, clienții care doresc cea mai simplă soluție de conectivitate nelimitată prin WiFi pot alege Telekom Nelimitat – internet WiFi nelimitat pentru orice device: tabletă, laptop, smart TV sau telefon. Serviciul este soluția potrivită pentru acasă, pentru afaceri, pentru vacanță sau deplasări prin țară.

Toate ofertele Telekom Mobile pentru Sezonul Iubirii sunt disponibile atât pentru clienții persoane fizice, cât și pentru clienții business.

Telekom Mobile va continua eforturile de a le oferi românilor servicii mobile așa cum își doresc, simple și corecte, având ca prioritate dorințele, așteptările și opiniile acestora, și căutând cele mai bune soluții pentru a le satisface.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*