TCL redefinește experiența de gaming prin caracteristicile inovatoare ale noilor sale televizoare

TCL, un brand de top în domeniul electronicelor de larg consum și al doilea brand de televizoare din lume, schimbă percepția asupra divertismentului oferind comunității de gaming ecrane din ce în ce mai inovatoare și opțiuni nelimitate pentru îmbunătățirea experienței de joc. De la umbre întunecate și reflexii luminoase, la culori bogate și timpi de răspuns rapizi pentru o experiență de joc 4K ultra-imersivă, televizoarele TCL oferă niveluri remarcabile de performanță.

Cu siguranță jocurile video au devenit o parte esențială a divertismentului modern, cu o varietate largă de jucători, fiecare cu preferințe și cerințe unice. Ca să înțeleagă mai bine nevoile lor, TCL a luat în considerare părerile consumatorilor săi întrebându-i ce este cel mai important pentru ei, iar apoi aceste caracteristici esențiale au fost integrate în televizoarele sale. Dintre ele fac parte:

Low Input Lag: Televizoarele TCL, în special cele cu funcția „Gaming Mode” (Game Master sau Game Master Pro), au în mod obișnuit un low input lag: reduce decalarea dintre apăsarea unui buton pe controller și afișarea acțiunii corespunzătoare pe ecran. Acest lucru poate îmbunătăți semnificativ experiența de joc, în special în jocurile rapide.

Cele mai bune rate de refresh: Majoritatea televizoarelor TCL vin acum cu rate native de 144Hz sau chiar 240Hz în Full HD. Oferă astfel o mișcare mai fluidă, cu răspuns rapid, lucru benefic mai ales pentru jocuri tip first-person shooter și cele cu curse.

Rezoluție 4K: Multe televizoare TCL au rezoluție 4K, ce oferă imagini clare și detaliate. Pentru jocuri, asta se traduce prin o experiență imersivă și atrăgătoare vizual.

Suport HDR și Suport Dolby Vision Gaming: Televizoarele TCL vin cu suport pentru High Dynamic Range (HDR), cum ar fi Dolby Vision sau HDR10. HDR îmbunătățește contrastul, acuratețea culorilor și luminozitatea jocurilor, făcându-le să arate mai vii și mai realiste. În ceea ce privește Dolby Vision, el transformă experiența de divertisment cu o calitate a imaginii ultra intensă – luminozitate incredibilă, contrast și culoare, precum și detalii care dau viață imaginii.

Game mode și Auto Low Latency Mode (ALLM): Televizoarele TCL includ un Game Mode și ALLM dedicat, care comută automat televizorul într-un mod Auto Low Latency atunci când detectează o consolă de joc conectată. Acest lucru asigură obținerea celei mai bune performanțe fără a fi nevoie de ajustarea manuală a setărilor.

O gamă variată de televizoare create special pentru jucători

TCL a răspuns provocării pe care o întâmpină consumatorii atunci când trebuie să aleagă între un televizor și un monitor pentru gaming. Dacă preferați un ecran mare și o experiență de joc confortabilă de pe canapea, imersivă, cu sunet excelent, un televizor este alegerea potrivită. Cu toate acestea, dacă prioritizați performanța, jocurile competitive și timpii de răspuns mai rapizi, un monitor pentru gaming este o alegere mai bună. TCL a reușit să combine cele două opțiuni, oferind o imersiune totală pe un ecran mare și o performanță excelentă cu televizoarele sale. Cu adevărat TCL dispune de o gamă largă de televizoare, inclusiv QLED și MiniLED, special create pentru gaming, care vor da viață jocurilor și vor oferi cele mai bune condiții posibile. Este vorba de televizoare precum:

TCL QLED 4K TV 55C745, premiat cu EISA ‘GAMING TV 2023-2024’, se afirmă ca alegerea ideală pentru gaming pe cele mai recente console și PC-uri. Combină culorile spectaculoase QLED, contrastul Full Array Local Dimming și luminozitate excelentă cu toate cele mai recente caracteristici de gaming. Game Master 2.0, HDMI 2.1, ALLM, 144Hz VRR, FreeSync Premium Pro, TCL Game bar, 240Hz Game Accelerator duc experiența de gaming la un nivel superior. Datorită acestor caracteristici, TCL 55C745 se poate adapta la orice sursă de joc. Împreună cu tehnologia AMD FreeSync, care promite un gameplay fără artefacte și fără întreruperi la aproape orice număr de cadre pe secundă, utilizatorii pot să se aștepte la următoarea descoperire în gamingul pe PC și consolă.

Televizorul TCL 65C845 a primit premiul “CEL MAI BUN TELEVIZOR MINI LED HOME THEATRE 2023-2024” de la EISA, datorită calității sale audio-vizuale remarcabile și funcțiilor software, asigurând performanțe excelente în orice scenariu de utilizare. Bazat pe tehnologia Mini LED și QLED cu tehnologie de iluminare de fundal, susținut de algoritmi de calitate a imaginii AiPG 3.0, TCL C845 oferă o performanță excepțională în ceea ce privește calitatea imaginii. Și, cu niveluri de luminozitate de 2000 de niți, ecranul HDR al lui C845 obține un contrast superior.

TCL 55C805 este, de asemenea, o alegere de top pentru gameri. Combină Mini LED Full Array de generația a cincea, tehnologie QLED, 4K HDR Premium 1300, 144Hz Motion Clarity Pro pentru un contrast puternic și o calitate a imaginii HDR clară și bogată în culori. Cu Game Master Pro 2.0, 144Hz VRR, Game Bar, 240Hz Game Accelerator și cele mai noi formate HDR, acest televizor TCL Mini LED este companionul perfect pentru a te bucura de cele mai bune jocuri.

Parteneriate personalizate pentru gaming: colaborările TCL

TCL a implementat o strategie concentrată pe gaming la nivel global, cu parteneriate personalizate în diferite țări în care brandul este prezent.

De exemplu, în Franța, TCL a devenit partenerul principal al Gentle Mates, noua structură majoră de e-sport francez. Această colaborare între TCL și Gentle Mates marchează un pas important în dezvoltarea e-sportului în Franța și la nivel internațional, aducând împreună un brand de renume mondial și creatori de conținut cu o influență semnificativă.

În plus, pentru al doilea an consecutiv, TCL Franța a fost partener oficial al evenimentului GP Explorer 2023, cursa Formula 4 organizată de celebrul influencer și gamer Squeezie, adunând creatori conținut francezi populari (cu un record de audiență pe Twitch în Franța, peste 1,3 milioane de spectatori și un milion pentru prima ediție).

În trecut, TCL s-a asociat cu Ubisoft pentru a deveni sponsor oficial al Nacon 6 French League, o competiție bazată pe faimoasa franciză de jocuri video Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Această sponsorizare a fost însoțită de numeroase evenimente cu jucători bine-cunoscuți din scena sportului francez, transmise în direct pe platforma Twitch și pe rețelele sociale ale brandului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*