A fost desemnat câștigătorul pentru proiectarea măsurilor de sporire a siguranței traficului pe Centura existentă a Municipiului București

Avem nevoie de autostrăzi. FOTO mazurskiwiatr
Autostrada FOTO mazurskiwiatr

În urma finalizării proceselor de evaluare a ofertelor, CNAIR a comunicat rezultatele procedurilor de atribuire a următoarelor două contracte:

  1. Elaborare Studiu de Fezabilitate –  Identificare măsuri de sporire a siguranței traficului pe Centura existentă a Municipiului București, inclusiv îmbunătățirea unor intersecții de pe DN CB, Sector I cuprins intre A1 (km 55+520 – DN 1 km 71+490 / km 0+000) – A2 (km 23+600);

Ofertantul desemnat câștigător: Asocierea GRAFIC TENDS SRL (Lider de asociere) / SVL PROEC SRL, cu preţul de 3.331.930,00 Lei fără TVA.

Durata contractului este de 15 luni.

  1. Elaborare Studiu de Fezabilitate – Identificare măsuri de sporire a siguranței traficului pe Centura existentă a Municipiului București, inclusiv îmbunătățirea unor intersecții de pe DN CB, Sector II cuprins intre A2 (km 23+600) si A1 (km 55+520).

Ofertantul desemnat câștigător: Asocierea GRAFIC TENDS SRL (Lider de asociere) / SVL PROEC SRL, cu preţul de 3.008.558,00 Lei fără TVA.

Durata contractului este de 15 luni.

Prin elaborarea studiilor se vor identifica măsuri de sporire a siguranței traficului pe Centura rutieră existentă a Municipiului București, care vor conduce și la creșterea capacității de transport a infrastructurii rutiere în zona de sud și de nord.

Semnarea contractelor de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea contestațiilor/plângerilor formulate în cadrul procedurilor de atribuire.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*