tbi bank încheie un parteneriat cu STIHL, unul dintre cei mai mari producători și distribuitori globali de utilaje pentru silvicultură, grădinărit și agricultură

Ionuț Sabadac. FOTO Goya PR

Spațiile verzi și grădinile din apropierea locuinței joacă un rol important atât din punct de vedere estetic, cât și pentru sănătate. Amenajarea lor necesită însă mult efort, fizic și financiar, din partea iubitorilor de natură. tbi bank, o bancă challenger de top din Europa de Sud-Est, se asociază cu STIHL, unul dintre cei mai importanți producători și distribuitori de utilaje pentru silvicultură şi grădinărit din lume, pentru a-i susține pe cei interesați de achiziția  echipamentelor necesare pentru  amenajarea spațiilor verzi.

Parteneriatul dintre tbi bank și STIHL România a început în acest an, iar din această toamnă oferă clienților posibilitatea de a achiziționa produse STIHL prin intermediul instrumentelor de finanțare BNPL, în 4 rate fără dobândă (pentru valori de până la 2.000 lei) sau până la 60 de rate fixe (pentru valori de până la 50.000 lei). Finanțarea poate fi obținută în 5 minute, iar rambursarea integrală în avans se poate face oricând, fără costuri.

„Existența spațiilor verzi este foarte importantă, cu toții ne dorim un aer mai curat și o zonă în care să putem face diferite activități fizice pentru a avea o viață mai sănătoasă. Pentru a-i ajuta pe români să ducă o viață mai sănătoasă, le oferim posibilitatea de a obține mai ușor finanțare  pentru achiziționarea de echipamente de grădinărit de calitate, iar STIHL este un partener pe care ne putem baza în acest sens”, spune Ionuț Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank.

Prezent în România din 1997, STIHL lucrează exclusiv prin intermediul reţelei de 211 distribuitori autorizați, cu un total de 357 de magazine partenere. La nivel mondial, are peste 55.000 de distribuitori autorizați în peste 160 de țări și, datorită calității superioare a produselor și serviciilor oferite, STIHL a devenit alegerea preferată a profesioniștilor și pasionaților de grădinărit din întreaga lume.

„Principalul nostru obiectiv a fost dintotdeauna să oferim o experiență completă celor care lucrează în natură sau care își amenajează grădina exact așa cum își doresc. Cu ajutorul unui partener puternic, precum tbi bank, ne putem atinge mai ușor obiectivele și putem fi mai aproape de clienții noștri”, a declarat Florinel Radu, Director Comercial, STIHL România.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*