Cseke Attila: “Am definitivat lista tuturor obiectivelor de investiții finanțate prin Programul Anghel Saligny

Cseke Attila. FOTO Ministerul Dezvoltării

Lista obiectivelor de investiții finanțate de Ministerul Dezvoltării, prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”, a fost finalizată odată cu selectarea proiectelor care vor fi derulate în județul Galați, anunță ministrul Cseke Attila.

Ministrul dezvoltării a adăugat: etapa de verificare a tuturor solicitărilor primite din întreaga țară s-a încheiat, iar autoritățile beneficiare pot începe, în cel mai scurt timp, implementarea acestor investiții care vizează rețelele de apă, canalizare și modernizarea drumurilor și podurilor.

Astfel, pe pagina Ministerului Dezvoltării, a fost publicată lista investițiilor care vor fi realizate în acest județ.

Conform criteriilor de selectare, în județul Galați, au fost aprobate spre finanțare 67 obiective de investiții, în valoare totală de 916.505.909,60 lei.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției, companiei sau agenției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația BizPLUS.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe bizplus.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*